MOJPOSAO.NET

SJAJNE PRILIKE ZA ZAPOSLENJE U HRVATSKOJ Traže se programeri, sistem inženjeri, kuhari, kemijski tehnolozi, farmaceuti...

 Moj posao

Ovaj tjedan zapošljavaju MD konstrukcije, Poslovno informatički sistemi, Radisson Blu Resort, Dracomerx, Iskra Zelina kemijska kndustrija, hotel Šipan, Tomra Systems, REC Global i MojPosao!

MD konstrukcije je tvrtka koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i montažom čeličnih konstrukcija, a traže djelatnike za rad u pogonu na Kotoribi na poslovima izrade čeličnih konstrukcija i sklopova na poziciji Bravar – zavarivač (m/ž). Uvjet je poznavanje jednostavnog zavarivanja te čitanja nacrta kao i spremnost na učenje i stjecanje vještina u metaloprerađivačkoj industriji. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, dodatnu edukaciju i mogućnost napredovanja te plaću od 5500 kuna, a prijaviti se možete do 4. ožujka.

Poslovno informatički sistemi (PIS) izrasli su u jednog od najjačih hrvatskih proizvođača integralnih aplikativnih programskih rješenja za upravljanje poslovnim procesima i efektima poslovanja. Zbog kontinuiranog rasta poslovnih potreba traže više djelatnika za radno mjesto Sistem inženjer u Odjelu održavanja (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, mogućnost profesionalnog razvoja te rad u multidisciplinarnom okruženju. Proučite uvjete natječaja i prijavite se do 8. ožujka.

Radisson Blu Resort, Split pripada jednoj od najbrže rastućih hotelskih grupacija današnjice s više od 1450 hotela u preko 450 zemalja. Resort je uvijek u potrazi za dinamičnim i visokomotiviranim osobama koje bi svojim znanjem i kvalitetama upotpunile sljedeće radne pozicije: Glavni kontrolor troškova (m/ž), Voditelj barova (m/ž), Šef smjene u restoranu/Šef smjene u restoranu Mistral (m/ž), Voditelj kuhinje 'a la carte' restorana (m/ž), Kuhar kantine (m/ž) i Referent za odnose s gostima (m/ž). Idealni kandidati su pošteni, vrijedni, kreativni, timski igrači koji žele učiti i napredovati. Požurite jer prijave traju do 29. veljače.

Dracomerx je uspješna firma specijalizirana za istraživanje, razvoj i proizvodnju hidroizolacijskih materijala u građevinarstvu, a trenutno traži osobu za rad u Solinu na poziciji Marketing manager (m/ž). Imate li iza sebe dokazane rezultate te visoku stručnost u području strateškog marketinga i razvoju i upravljanju životnim ciklusom proizvoda, prijavite se na oglas do 4. ožujka. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu te plaću sukladnu visokoj odgovornosti, kao i poticajni sustav nagrađivanja vezan uz postizanje rezultata.

Iskra Zelina Kemijska Industrija proizvodna je tvrtka i jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih kemijskih proizvoda među kojima se ističu sredstva za čišćenje, svijeće, ljepila, boje i lakovi, autokozmetika. Tvrtka trenutno traži Kemijskog tehnologa / Inženjera razvoja (m/ž) koji će asistirati u kreiranju tehnoloških postupaka i prateće dokumentacije te nadgledati procese pripreme i proizvodnje. Imate li VSS kemijskog smjera te uvjete za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa požurite s prijavom jer oglas traje do 29. veljače.

Resort Dubrovački Vrtovi Sunca jedan je od najvećih resorta u lancu Rezodor grupe, udaljen od Dubrovnika nepunih 11 kilometara i idealno mjesto za one koji traže dinamično, motivirajuće te visoko profesionalno radno okruženje. Resort traži Magistra farmacije (m/ž) za preuzimanje robe, pripremu i izdavanje robe za prodaju, vođenje blagajničkog poslovanja te komuniciranje s kupcima i kolegama. Imate li VSS te barem dvije godine iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, prijavite se na oglas do 1. ožujka.

Hotel Šipan, smješten u ribarskom mjestu Šipanska Luka na otoku Šipanu u svojoj ponudi ima 75 soba te restoran i caffe bar, a traži Šefa kuhinje (m/ž) koji će biti zadužen za planiranje i organizaciju rada odjela, upravljanje poslovima unutar odjela, upravljanje ljudskim potencijalima i administraciju. Imate li završenu ugostiteljsku školu, smjer kuhar, te barem četiri godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji, prijavite se do 1. ožujka. Poslodavac nudi atraktivna primanja te stimulativno radno okruženje uz mogućnost napredovanja.

Tomra je svjetski lider u području prodajnih automata s preko 70.000 instalacija na više od 40 tržišta. Tomra Systems trenutno zapošljava na poziciji Serviser Tehničar/Service Technician (m/ž). Uz dobre komunikacijske vještine poželjno je dobro znanje engleskog jezika, dok je poznavanje njemačkog prednost. Idealan kandidat orijentiran je na kupca te posjeduje visok stupanj organiziranosti, fleksibilnost i volju za putovanje. Morate biti spremni i na preseljenje jer kandidati za rad u Splitu prolaze jednogodišnju obuku u Zagrebu. Na oglas se možete prijaviti do 15. ožujka.

REC Global dio je GlobalLogic kompanije dinamična je tvrtka posvećena razvoju softvera gdje imate priliku raditi s inovativnim tehnologijama na jednakim takvim IT projektima diljem svijeta. Tvrtka trenutno traži kandidata za poziciju Software Developer/Tester (m/f). Poslodavac nudi profesionalni razvoj i edukaciju, kvalitetno radno okruženje i ugodnu atmosferu, poslovna putovanja u inozemstvo i stalni radni odnos. Prijave traju do 8. ožujak.

MojPosao dio je finske Alma Career grupacije i nalazi se među 20 najposjećenijih web stranica u zemlji. Razvojni tim portala isporučuje rješenja koja tvrtkama pomažu prilikom oglašavanja radnih mjesta i širenja dosega u svrhu pronalaska najboljih kandidata. Portal traži pojačanje u razvojnom timu na pozicijama PHP Programer (m/ž) i Junior programer (m/ž). Idealni kandidati uz tražene kvalifikacije posjeduju visok stupanj motiviranosti te dobre komunikacijske vještine. Prijavite se do 29. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 00:19