MOJ-POSAO.NET

TJEDNA LISTA POSLOVA Pripremite životopise jer ovih 10 tvrtki traže kandidate poput vas. Prijavite se

Još uvijek tražite posao? Pogledajte ponudu natječaja!

MojPosao donosi novi tjedni pregled oglasa za posao na području Hrvatske.

Grupa Calzedonia u Varaždinu traži Djelatnike u online službi za kupce (m/ž) . Od kandidata se očekuje napredno korištenje MS Officea te mogućnost obavljanja više zadataka istovremeno. Prednost je ako poznajete više stranih jezika te imate radno iskustvo u kontakt centrima. Poslodavac nudi mogućnost učenja, usavršavanja te napredovanja, a na oglas se možete prijaviti do 14. kolovoza.

GfK, jedna od vodećih internacionalnih agencija za istraživanje tržišta, traži više Terenskih anketara (m/ž) za poslove anketiranja građana metodom osobnih intervjua na području cijele RH. Posao je osiguran tijekom dužeg vremenskog razdoblja, a rado vrijeme fleksibilno. Poslodavac jamči redovitu i brzu isplatu honorara te nudi mogućnost davanja preporuke osobama koje se dokažu u ovom poslu. Imate li završenu srednju stručnu spremu te iskustvo u ovom ili sličnim poslovima (nije uvjet) prijavite se na oglas do 18. rujna.

Tvrtka Europski obalni avioprijevoznik osnovana je 2000. godine, a bavi se hidroavionskim prijevozom - spajanjem kopna s hrvatskim otocima. Tvrtka traži osobu za radnu poziciju Glavni knjigovođa - bilancist (m/ž) od koje se očekuje samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova. Imate li višegodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima te želju za profesionalnim usavršavanjem svoj životopis možete poslati do 16. rujna.

Društvo Antunović TA raspisuje natječaj za Kuhara (m/ž) u hotelu Antunović u Zagrebu. Idealan kandidat je kreativna osoba sklona timskom radu. Imate li barem tri godine radnog iskustva, poznajete nacionalnu i internacionalnu kuhinju i orijentirani ste prema gostu te kvaliteti proizvoda i usluge, prijavite se na oglas do 18. rujna.

Tražite li stalni radni odnos mogao bi vas zainteresirati i oglas tvrtke B2 Kapital koja traži Savjetnika u naplati potraživanja (m/ž) . Imate li završenu srednju stručnu spremu, informatički ste pismeni i govorite engleski jezik, prijavite se na oglas. Prednost će imati kandidati koji imaju godinu dana radnog iskustva te oni koji poznaju pravnu i/ili bankarsku terminologiju. Natječaj je raspisan do 22. rujna.

Tvrtka Idoneus član je Styria grupe i u potrazi za Prodajnim predstavnikom (m/ž) koji će biti zadužen za prodaju oglasnog prostora portala www.mojkvart.hr, što uključuje akviziciju novih te kontakt s postojećim klijentima i pisanje ponuda. Imate izražene komunikacijske sposobnosti, disciplinirani ste i predani radu? Prijavite se na oglas do 18. rujna.

Erste & Steiermärkische Bank traži Softver arhitekta (ž/m) za rad u Zagrebu, Rijeci ili Bjelovaru. Osoba će biti zadužena za osmišljavanje i dokumentiranje tehničkog dizajn rješenja te niz drugih zadataka. Imate li završen fakultet informatičkog usmjerenja te minimalno deset godina radnog iskustva u projektiranju i razvoju IT rješenja baziranih na Oracle i/ili .Net tehnologijama na velikim aplikacijskim sustavima svoju prijavu možete poslati najkasnije do 18. rujna.

Frizerski Atelier Petite Parisienne by Gabudgabud zapošljava Frizere i frizere pripravnike (m/ž) . Imate li KV ili srednju stručnu spremu, savjesni ste, ambiciozni, željni edukacije, daljnjeg razvoja i usavršavanja u struci prijavite se na oglas i postanite dio zagrebačkog tima. Poslodavac nudi stručne edukacije, a na oglas se možete prijaviti do 14. rujna.

Vip traži Stručnjaka za Search Engine Optimizaciju (m/ž) . Idealan kandidat ima završen diplomski studij te tri ili više godina iskustva u organskom SEM-u, izvrsno znanje engleskog jezika te razumije osnove telekomunikacijske industrije i tehnologije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a rok prijave na oglas je 16. rujan.

Heineken poslovna akademija je edukativno-praktični program u trajanju od tri mjeseca u sklopu kojeg se zapošljavaju Pripravnici (m/ž) u sektorima prodaje na području cijele Hrvatske te u različitim odjelima u Karlovcu. Cilj programa je privući motivirane i talentirane kandidate koji završavaju ili su nedavno završili školovanje te im pružiti iskustvo učenja i rada u internacionalnoj kompaniji. U oglasu pročitajte uvjete za prijavu na natječaj koji vrijedi do 14. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:44