MOJPOSAO.NET

TRAŽITE POSAO? OVI POSLODAVCI MOŽDA ŽELE BAŠ VAS! Pogledajte najzanimljivije ponude za zapošljavanje ovog tjedna

 Colourbox

Lafodia Sea Resort je novo renovirani hotel s četiri zvjezdice, smješten na otoku Lopudu, na samom jugu Hrvatske, nedaleko od grada Dubrovnika. Trenutno traži savjesnog, pouzdanog kandidata s tri do pet godina radnog iskustva koji je spreman raditi na otoku kao Referent odjela računovodstva i financija (m/ž). Na oglas se možete prijaviti do 26. kolovoza.

Lidl je internacionalna tvrtka koja njeguje vrijednosti kao što su dinamičnost, učinkovitost i pravednost. Zanima li vas rad za tvrtku koja se nalazi na vrhu ljestvice poželjnih poslodavaca, a imate dvije godine radnog iskustva te govorite njemački i engleski jezik, prijavite se na oglas za posao Tajnica (m/ž) za rad u Velikoj Gorici.

Sense Consulting je vodeća hrvatska konzultantska tvrtka za poslovno savjetovanje, sa sjedištem u Zagrebu. Specijalizirani su za financijsko-investicijsko savjetovanje, savjetovanje u području povlačenja sredstava iz EU i nacionalnih fondova, jačanje poslovne konkurentnosti te savjetovanje javnog sektora. Tvrtka trenutno ima raspisan natječaj za radno mjesto Senior Consultant za postupke nabave i provedbu projekata iz EU fondova (m/ž) . Imate li tri godine radnog iskustva te višu ili visoku stručnu spremu, prijavite se do 10. rujna.

Alca Zagreb zbog ekspanzije posla u svom HoReCa kanalu prodaje traži Komercijalista (m/ž) za rad u Osijeku. Idealan kandidat ima završenu srednju stručnu spremu, tri godine radnog iskustva te poznaje segmente HoReCa. Na oglas se možete prijaviti do 1. rujna.

RWE Energija drugi je najveći opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj te dio RWE grupe, jedne od pet vodećih energetskih kompanija u Europi. Njezin poslovni partner, CONCRETO, vodeća tvrtka na tržištu prodaje usluga putem direktne prodaje, trenutno je u potrazi za motiviranim kandidatima te zapošljava 1000 prodajnih predstavnika (m/ž) . Traže se osobe za rad na području cijele Hrvatske.

Connecto Mare je DMC specijaliziran za prijevoz putnika i management hotela. Tvrtka zapošljava više od 70 djelatnika te danas djeluje duž cijele hrvatske obale sa preko 35 luksuznih vozila i autobusa. Aktivna je i u inozemstvu, a trenutno za potrebe poslovanja u Splitu traži 12 djelatnika u turističkoj agenciji (m/ž) na administrativnim poslovima i prodaji. U pitanju je izrazito dinamičan posao koji pruža mnoge mogućnosti za napredovanje.

Poslovna inteligencija jedna je od vodećih tvrtki za implementaciju analitičkih sustava i Big Data rješenja u regiji. Obzirom na kontinuiranu ekspanziju traži više izvršitelja za poslove Java developera (m/ž) . Ukoliko ste dobar programer i želite raditi na zanimljivim, inovativnim i internacionalnim projektima, prijavite se na oglas do 26. kolovoza.

PLIVA je poslodavac koji svim svojim zaposlenicima nudi izazovan i zanimljiv rad u okolini koja potiče stručni razvoj te njeguje predan i odgovoran rad. Za svoj tim Kontrole kvalitete trenutno traži Analitičara (m/ž) koji će sudjelovati u razvoju metoda i kontroli kvalitete farmaceutskih proizvoda te biti odgovoran za analitičku podršku. Poslodavac nudi stalni radni odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 10:51