MOJ-POSAO.NET

TRAŽITE POSAO? PROVJERITE ŠTO SE NUDI OVAJ TJEDAN I... Prijavite se na jedan od ovih oglasa već danas! Jedan je u inozemstvu

MojPosao izdvaja devet oglasa za rad u Hrvatskoj te jedan za posao u inozemstvu.
 Colorbox

Nautika traži zaposlenike za rad u Dubrovniku u jednom od najboljih hrvatskih restorana! Poslodavac nudi odlična primanja i uvjete rada. Želite li raditi kao samostalni kuhar (m/ž) pošaljite svoju prijavu već danas!

Iskon je mlada i dinamična tvrtka u kojoj trenutno radi 196 zaposlenika, a sada je prilika da i vi postanete dio njihovog zagrebačkog tima. Ako ste temeljita i odgovorna osoba s izraženim analitičkim sposobnostima, prijavite se na oglas za radno mjesto IT billing specijalist (m/ž) do 2. rujna!

Moderne Komunikacije bave se prodajom telekomunikacijskih usluga rezidencijalnim i poslovnim korisnicima i dugogodišnji su ekskluzivni partner tvrtke Vipnet. Trenutno imaju raspisan natječaj za prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Zagrebu, a na oglas se možete prijaviti do 8. rujna.

Mozaik knjiga vodeći je hrvatski nakladnik s raznovrsnom knjižnom ponudom. Tvrtka u radu njeguje profesionalnost i kvalitetu usluge u telemarketingu, zbog čega trenutno traži kandidata za poziciju Voditelj call centra (m/ž) u Zagrebu. Požurite s prijavom jer oglas traje do 1. rujna!

Podravka Grupa raspisala je natječaj za pripravnika (m/ž) u sklopu svog SHAPE your future with a heart programa. Program u trajanju od deset mjeseci omogućuje mladima stjecanje praktičnih iskustava te mogućnost zaposlenja u Podravka Grupi.

ecx.io iz Varaždina do 4. rujna traži kandidate za radnu poziciju Senior Java Web Developer (m/ž) koji će dizajnirati i implementirati kompleksna web i aplikacijska rješenja u sklopu inovativnih projekata za inozemne klijente.

JGL je farmaceutska tvrtka koja svoj rast i probitak na svjetskom tržištu zdravlja zahvaljuje prvenstveno vlastitim zaposlenicima te njihovom znanju i vještinama. Smatrate li se inovativnom i multi-tasking orijentiranom osobom, prijavite se na njihov oglas za poziciju stručni suradnik u promociji (m/ž) na području Centralne Hrvatske. Požurite jer je oglas aktivan do 31. kolovoza!

Osječki Inchoo tvrtka je koja pruža cjelovita Magento rješenja – usluge planiranja, savjetovanja, dizajna, izrade, optimizacije i podrške. Trenutno traže Fronted Developera (m/ž) koji će im se pridružiti u radu na inovativnim eCommerce projektima iz cijelog svijeta. Na oglas se možete prijaviti 4. rujna.

Tvrtka Radiometer vodeći je pružatelj tehnološki naprednih rješenja u području akutne skrbi, a za svoj novi hrvatski tim u Zagrebu traži osobu na radnoj poziciji voditelja prodaje (m/ž), koja će biti zadužena za razvoj baze klijenata na području Hrvatske. Oglas je aktivan do 31. kolovoza stoga požurite se prijavom!

Ukoliko ste radi posla voljni preseliti u inozemstvo, pogledajte oglas tvrtke Worldwide clinical trials – budući Support Assistant bit će zadužen za obavljanje administrativnih poslova, a mjesto rada je Varšava. Prijavu i životopis na engleskom jeziku možete poslati do 10. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 02:49