MOJ-POSAO.net

TREBATE NOVI POSAO? Ovo je detaljna tjedna ponuda otvorenih radnih mjesta koja čekaju najbolje kandidate

Ovog tjedna posao mogu pronaći stručnjaci iz različitih područja. Pogledajte novu ponudu poslova izdvojenu za vas u suradnji s portalom MojPosao:
 Sandro Lendler/CROPIX

Tvrtka Prima Solvent ima bogato iskustvo na području naplate potraživanja, procjene pravnih subjekata, njege portfelja, osiguranja i financija te je lider u tom segmentu poslovanja. Kako bi i dalje nastavili nizati dobre rezultate, traže osobu na poziciji Direktor naplate potraživanja, za ured u Zagrebu. Idealan kandidat ima 10 godina radnog iskustva, visoku stručnu spremu, a prednost je prethodan rad u call centru/ naplati. Ukoliko uz to imate iskustva u upravljanju ljudima, ovaj posao je za vas. Pošaljite prijavu !

Altus Informacijske Tehnologije zapošljavaju komunikativnog kandidata, timskog igrača, koji je sklon radu u tehnologijama otvorenog koda. Otvorena je pozicija za System administratora u Zagrebu, a uvjet je završena viša ili visoka škola (FER, FOI, TVZ) te napredno poznavanje operacijskih sustava. Ako ste zainteresirani za rad u tvrtki koja upravlja vodećim data centrom u Hrvatskoj, jednim od vodećih telekomunikacijskih čvorišta u Hrvatskoj, prijavite se na oglas što prije!

Duže vrijeme razmišljate o odlasku u inozemstvo, konkretno u Njemačku? Priliku ovog puta nudi privatno njemačko poduzeće König GmbH & Co KG, koje se bavi izradom visoko kvalitetnih profilnih sistema iz aluminija te izgradnjom unutrašnjih prostora za industriju i građevinu. Otvorene su sljedeće pozicije: Cjevar (m/ž), Monter grijanja (m/ž), Elektroinstalater (m/ž), Monter vatrogasnih sistema (m/ž), Varioc (m/ž). Uvjet za sve pozicije je osnovno poznavanje njemačkog jezika, radno iskustvo te završena škola u struci, ovisno o području rada.

Tvrtka Uniline iz Pule traži zaposlenike na dvije pozicije. Ukoliko imate srednju, višu ili visoku školu ekonomskog usmjerenja te najmanje 5 godina radnog iskustva u poslovima koje ćete raditi, idealni ste kandidat za poziciju Viši referent u knjigovodstvu . Za poziciju Financijski menadžer/ specijalist za salda - konti kupaca/ dobavljača potrebno je također 5 godina relevantnog radnog iskustva, obavezno poznavanje osnovnih knjigovodstvenih propisa i načela te proaktivnost u osmišljavanju, predlaganju i uvođenju novih tehnologija rada, u cilju automatizacije i optimizacije poslovnih procesa.

Ukoliko živite na području Splita i Zadra, zanimat će vas ponuda tvrtke Metronet Telekomunikacije čije su usluge i rješenja prvenstveno namijenjena poslovnim korisnicima. Za oba područja zapošljavaju više izvršitelja koji će potencijalnim korisnicima prezentirati i na kraju prodati rješenja tvrtke, ali i održavati te unapređivati poslovne suradnje s postojećim korisnicima. Ukoliko imate završen preddiplomski/ diplomski studij tehničkog ili ekonomskog usmjerenja te poznajete osnove prodaje – prijavite se za poziciju Account manager što prije!

Kako bi vaše prijave na ove oglase bile što kvalitetnije, prilagodite svoj životopis i molbu konkretnom oglasu na koji se prijavljujete, dobro proučite tvrtku, a ukoliko vas pozovu na razgovor za posao, nije na odmet informirati se i o očekivanoj plaći za oglašeno radno mjesto putem servisa MojaPlaća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 23:43