MOJ-POSAO.NET

TVRTKE KOJE ZAPOŠLJAVAJU OVOG TJEDNA Traže se graditelji, inženjeri, kuhari, frizeri, ali i učitelji, montažeri te developeri...

Zavirite u ovotjednu ponudu raznolikih poslova! MojPosao izdvaja deset oglasa za dvostruko više radnih pozicija.

Patrik-Term za graditeljstvo ima otvoren natječaj za Voditelja gradilišta – inženjera građevine (m/ž) koji će biti zadužen za vođenje i praćenje manjih građevinskih radova na terenu diljem Hrvatske te voditi brigu o ljudima, nabavci materijala, kontroli kvalitete izvedbe i ostalim radovima na terenu. Idealan kandidat ima deset godina radnog iskustva, a prijaviti se možete do 6. siječnja.

Salesianer Miettex vodeći je ponuđač za najam tekstila i pranja rublja, a trenutno je u potrazi za kandidatima za radnu poziciju Djelatnik u odjelu za ljudske resurse (m/ž). Idealan kandidat je osoba sa završenom visokom stručnom spremom te dobrim organizacijskim sposobnostima, komunikacijskim i vještinama vođenja. Na oglas se možete prijaviti do 21. prosinca.

TIS – Objektni informacijski sustavi traže nadarene kandidate radi proširenja Microsoft .Net razvojnog tima. Imate li iskustvo u profesionalnom razvoju softvera i samostalni ste u savladavanju tehničkih izazova, prijavite se na oglas .Net developer (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, stručno usavršavanje i certificiranje te rad na raznovrsnim projektima za domaće i inozemne klijente. Prijavite se do 5. siječnja.

Roterm je tvrtka specijalizirana za pružanje cjelokupnih tehničkih savjetodavnih usluga u investicijskom procesu te nositelj najvišeg mogućeg AAA certifikata bonitetne izvrsnosti. Tvrtka trenutno traži osobu za poziciju Ovlašteni projektant strojarskih instalacija (m/ž), nudi stimulativna primanja, smještaj te mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Oglas traje do 24. prosinca.

Tvrtka Rudan koja razvija projekte energetske učinkovitosti i djeluje na području strojarske energetike te se bavi održavanjem i servisiranjem rashladne i ugostiteljske opreme, traži dvije osobe za poziciju Inženjera za energetsku učinkovitost (m/ž). Poslodavac nudi stalni radni odnos, a uvjete za prijavu možete pročitati u oglasu na koji se možete prijaviti do 23. prosinca.

L'Osteria je dom profesionalnih kuhara s talijanskim ugođajem, mjesto gdje svoju strast možete dijeliti s kolegama koji imaju originalne zamisli te raditi posao u kojem se možete puno kretati. Mjesto rada je Munchen i poslodavac vam osigurava smještaj stoga, ako dobro vladate njemačkim jezikom prijavite se na oglas za Svestrane aktere za ekipu L'Osteria (m/f) – kuhare, kuhare tjestenina i pekare pizza, do 10. siječnja.

Puls Hosting, vodeći hrvatski pružatelj web hostinga i povezanih usluga, traži Djelatnika u korisničkoj podršci (m/ž). Poslodavac budi plaću od 4 do 7 tisuća kuna, a od kandidata se očekuje fokusiranost na detalje, spremnost na rad u smjenama, aktivno znanje engleskog u govoru i pismu, osnovna znanja o internet domenama i drugi uvjeti koje možete pročitati u natječaju na koji se možete prijaviti do 15. siječnja.

Njemačka međunarodna škola u Zagrebu traži Učitelja/učiteljicu razredne nastave (m/ž) s vrlo dobrim znanjem njemačkog jezika. Uz visoku stručnu spremu kandidat mora imati završenu izobrazbu za učitelja/icu razredne nastave, a poslodavac nudi rad na određeno vrijeme te mogućnost beneficija kao što su vrtić, škola itd. Prijaviti se možete do 23. prosinca.

News Bar traži Video editora/montažera (m/ž) koji će samostalno montirati televizijske i druge video formate. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje rada u Adobe programskom paketu te Adobe Premiere progrma za montažu. Kandidati sa snimateljskim iskustvom imaju prednost, a poželjan je i dobar smisao za humor. Oglas traje do 21. prosinca.

Frizerski salon Hair Time traži Frizera (m/ž) za stalni radni odnos i na puno radno vrijeme. Poželjno je da kandidat ima barem dvije godine radnog iskustva u šišanju i farbanju. Na oglas se možete prijaviti do 21. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 05:10