POSLOVNE PRILIKE

TVRTKE KOJE ZAPOŠLJAVAJU U VELJAČI MojPosao izdvaja oglase na koje se možete prijaviti do kraja ovog mjeseca

MojPosao izdvaja oglase na rad u Hrvatskoj i inozemstvu.
 Sliku ustupio: MojPosao

MojPosao izdvaja tjednu ponudu oglasa na koje se možete prijaviti.

Fresenius Kabi jedna je od vodećih i brzorastućih internacionalnih farmaceutskih kompanija koja svakodnevno brine o životu, terapiji i njezi kritično i kronično bolesnih pacijenata smještenih u i izvan bolnica. Radi dodatnog osnaživanja svog stručnog tima traži dinamične, pozitivne i rezultatima usmjerene osobe za radno mjesto Medicinski prodajni predstavnik za enteralnu prehranu (m/ž). Imate li završen fakultet s područja biomedicine, zdravstva, biotehnologije, prehrambene tehnologije, nutricionizma, biokemije ili srodnog usmjerenja te aktivno govorite engleski i koristite računalo, prijavite se na oglas do 11. veljače.

Želite postati dio vodeće hrvatske PR agencije te se razvijati radeći na brojnim projektima za domaće i strane klijente? Postanite PR i marketinški stručnjak najveće hrvatske i regionalne agencije za odnose s javnošću i jedne od najpoznatijih agencija za integrirane komunikacije. S više od 17 godina iskustva i 30 komunikacijskih stručnjaka MPR+ jedna je od najstarijih i najuspješnijih agencija u ovom dijelu Europe, a radi proširivanja konzultantskog tima traži šest PR i marketing stručnjaka (m/ž): savjetnike, mlađe savjetnike i asistente za odnose s javnošću. Imate li VSS društvenog usmjerenja i barem tri godine radnog iskustva u medijima ili agencijama, prijavite se na oglas do 12. veljače.

RWE Energija drugi je najveći opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj s više od 100 tisuća korisnika u segmentu kućanstava i u poslovnom segmentu i dio RWE grupe, jedne od pet vodećih energetskih kompanija u Europi. Za svog poslovnog partnera CONCRETO, vodeća tvrtka na tržištu prodaje usluga putem direktne prodaje, trenutno je u potrazi za motiviranim kandidatima te traži Prodajne predstavnike (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Radno iskustvo nije potrebno, a poslodavac osigurava smještaj, hranu, prijevoz, fleksibilno radno vrijeme, edukaciju i ugovor na neodređeno. Prijave traju do 27. veljače.

Metronet telekomunikacije su najrespektabilniji alternativni operator za poslovne korisnike i pouzdani partner za nekoliko tisuća tvrtki i državnih institucija, bez obzira na njihovu veličinu i profil. Tvrtka je osnovana 2005. godine, a poznata je po stalnim inovacijama i gradnji vlastite širokopojasne mreže. Metronet je trenutno u potrazi za idealnim kandidatom za poziciju Stručnjak/inženjer za tehničku podršku prodaji (m/ž). Imate li barem tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima prijavite se do 15. veljače.

Sunčani Hvar Hotels, vodeća grupacija ekskluzivnih hotela na otoku Hvaru, u potrazi je za osobom koja će upravljati i pratiti sadržaj na društvenim mrežama, koordinirati aktivnosti na društvenim medijima unutar grupacije te dnevno koordinirati marketinške projekte sukladno nalogu voditelja. Imate li visoku ili višu stručnu spremu te minimalno godinu dana radnog iskustva, prijavite se na oglas Social Media and Marketing koordinator (m/ž) do 19. veljače.

ABELA PHARM je kompanija koja pronalazi, proizvodi, kontrolira, registrira i promovira farmaceutske proizvode u više zemalja. Uslijed proširenja obujma poslovanja raspisuje natječaj za radno mjesto Menadžer prodaje (m/ž). Idealan kandidat je magistar farmacije / dr. med. s više od pet godina radnog iskustva, a prijaviti se možete do 9. veljače.

Istra Animation Club, agencija za animaciju sa 20 godišnjim iskustvom u organizaciji animacije, zapošljava Turističke animatore (m/ž), organizatore i realizatore sportskih aktivnosti, aktivnosti u dječjem klubu, zabavnih i izvođačkih programa, instruktore zumbe, aerobic-a i gimnastike te instruktore društvenih plesova. Mjesto obavljanja posla su Istra i Dalmacija, a poslodavac nudi plaću od 4.000 kuna. Prijaviti se možete do 1. ožujka.

DRACOMERX je uspješna firma specijalizirana za istraživanje, razvoj i proizvodnju hidroizolacijskih materijala u građevinarstvu s jasnom vizijom razvoja vlastitih brandova i širenjem na međunarodna tržišta. Traže vrsne stručnjake koji će se priključiti postojećem timu u ostvarenju njihovo cilja da postanu lider na ciljanim tržištima u građevinarstvu i industriji, poznati po inovativnosti i kvaliteti proizvoda. Na oglas za Voditelja prodaje (m/ž) možete se prijaviti ukoliko imate pet godina radnog iskustva u prodaji građevinskim materijala s dokazanim prodajnim rezultatima. Rok za prijavu je 8. veljače.

L’Oreal Adria za svoje prodajno mjesto u Splitu traži Store Maganera (m/ž) s dvije godine relevantnog radnog iskustva te odgovornim pristupom klijentima. Vidite li se kao budući Kiehls’ Store Manager na oglas se možete prijaviti do 16. veljače.

Alfa Laval švedska je međunarodna kompanija poznata u nautičkoj industriji. Trenutno je u potrazi za komunikativnim, samouvjerenim i motiviranim kandidatima za radno mjesto Independent Sales Engineer (m/f). Bit ćete odgovorni za regionalno tržište i uglavnom u kontaktu s brodogradilištima i vlasnicima brodogradilišta. Imate li dvije godine relevantnog radnog iskustva prijavite se na oglas do 19. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:52