Pisali ministrima Dalić i Marić

ZAINTERESIRANI ZA BADEL 1862 Pričalo se da će Moralićevu tvrtku preuzeti srbijanski kralj mesa, ali Kutjevo je spremno za akviziciju

Mladen Pavić i Enver Moralić, Kutjevo d.d.: Za projekt restrukturiranja i konverzije vinograda povući će 5,3 milijuna kuna potpora
 CROPIX

Kada su se prije tjedan dana pojavile informacije da će Petar Matijević, srbijanski kralj mesa, preuzeti Kutjevo d.d. od Envera Moralića, njegova je uprava baš radila na ponudi za preuzimanje Badela 1862.

Odbili su navode o mogućem Matijevićevu preuzimanju i potvrdili da se uključuju u bitku za jednog važnog alkoholnog proizvođača.

Ponuda za preuzimanje Badela poslana je u petak, i to na ruke ministrici gospodarstva Martini Dalić i ministru državne imovine Goranu Mariću.

U Kutjevu smatraju da je za Badel bolje da u budućnosti bude povezan sa srodnom tvrtkom kakva je njihova, s obzirom na to da obje imaju dugačku tradiciju proizvodnje alkoholnih pića, nego da njime upravlja netko tko se nikada nije bavio tom branšom.

Novi predsjednik Uprave Kutjeva Mladen Pavić samo je kratko potvrdio da je ponuda poslana ministarstvima te da se nada pozitivnom odgovoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:39