Ekskluzivni restoran Dijana hotela Kempinski Adriatic nedaleko Umaga, sa svojim toplim zlatnim nijansama, elegancijom zvjezdanog neba i bogatstvom kristalnih detalja, ugostio je treću ovogodišnju Wine & Dine večeru. Tako se, nakon vinara Simčiča i Movije, 20. travnja okupljenim gostima predstavila vinarija Meneghetti sa svojim vrhunskim vinima i maslinovim uljima. Executive Chef Serafin Koutni sljubio je autorske plemenite kapljice istarske plodne zemlje s autohtonim istarskim menijem, spojivši na taj način prirodne okuse hrane s prirodnim okusima vina.
Večeru je otvorio Meneghetti Merlot it 2010, dok je bogatu notu kreme od tartufa zaokružila jedna lagana, prpošna Meneghetti Malvazija i 2011. godine. Meneghetti Bijelo iz 2009. i Meneghetti Crveno iz 2008. bili su vrhunac i rasplet te jedinstvene gourmet večeri.
Ali to ne bi bilo to da gdin Goran Hanžek iz vinarije Meneghetti nije svojim gorljivim riječima pravog zaljubljenika u ono što radi ispričao priču o zavodljivoj naravi ovih kapljica koje u sebi sadrže esenciju duše istarske zemlje. A publika je bila brojna: od uvaženih predstavnika iz političkog, kulturnog i umjetničkog života, do predstavnika nekih od najznačajnijih medija iz Hrvatske, Njemačke i Austrije, Slovenije i Italije.
Više informacija na [email protected]
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....