INTERVJU ZA GLOBUS

Pronašli smo Dobroslava Paragu: ‘Hrvatska je promašena država, a istina o pandemiji nije izrečena‘

Moja preokupacija je konstantna i nepromjenjiva - ozdravljenje upropaštene i promašene države kakva je danas Hrvatska ili njezino ukidanje i utemeljenje nove Republike

”Vodim borbu za slobodu govora, mišljenja i pisanja i za dokidanje modela zacementiranog dvovlašća HDZ i SDP-a i njihovih trabanata”

 Ante Cizmic/Cropix/

Čime se sad profesionalno bavite, gdje zarađujete plaću? Koje društvene i političke teme zaokupljaju vašu pozornost i zašto vaša stranka HSP 1861 ne izlazi na izbore?

- Živio sam do sada od svoga rada kao pravni i politički savjetnik premda odavno imam pravo na mirovinu kao nekadašnji državni dužnosnik.

Moja preokupacija je konstantna i nepromjenjiva – ozdravljenje upropaštene i promašene države kakva je danas Republika Hrvatska ili njezino ukidanje i utemeljenje nove Republike.

Zalažem se i vodim borbu za slobodu govora, mišljenja i pisanja koja je u Hrvatskoj gotovo ukinuta sveprisutnom cenzurom, razotkrivanje nalogodavaca i izvršitelja političkih ubojstava prije i nakon 1990. godine, dokidanje modela zacementiranog dvovlašća...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 23:08