KAMPANJA

GRABAR-KITAROVIĆ U NOVOJ GRADIŠKI 'Želimo nastaviti rasti, želimo Hrvatsku za sve, a ne mi ili oni. Želimo zajedno graditi našu budućnost'

Kolinda Grabar-Kitarović na predizbornom skupu
 Robert Fajt / CROPIX

Kandidatkinja HDZ-a za predsjednicu Republike Kolinda Grabar-Kitarović u subotu je u sklopu kampanje posjetila Novu Gradišku gdje je rekla da vjeruje da poljoprivreda i poljoprivredna proizvodnja imaju sjajnu budućnost, i u okvirima Hrvatske i EU, piše Radio Nova Gradiška.

"U nju moramo puno više uložiti, posebno u male OPG-ove na kojima ona počiva", dodala je Grabar-Kitarović te pozvala sve Novogradiščane da 22. prosinca izađu na izbore. "Tada biramo pravac u kojem će Hrvatska ići jer želimo nastaviti rasti, želimo Hrvatsku za sve, a ne mi ili oni, želimo zajedno graditi našu budućnost."

Grabar-Kitarović je posjet Novoj Gradiški započela s polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen poprsju prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na Trgu dr. Franje Tuđmana te na spomen obilježju poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima. Okupljeni Novogradiščani prilazili su joj te davali podršku, piše Radio Nova Gradiška.

Župan brodsko-posavski Danijel Marušić pozdravio je dolazak Grabar-Kitarović u Novu Gradišku te rekao da je predsjednica tijekom svog mandata pronosila hrvatsko ime diljem svijeta, ali i rješavala je probleme i u Slavonskom Brodu po pitanju onečišćenog zraka. "Uvijek se borila za interese Hrvata. Znam da je napravila samo dobro za mjesto Hrvatske - jedne male, ali važne države u svijetu, ali i ovdje. Osobno smatram da ima dobar program, da je dobro radila i da će biti sadašnja i buduća predsjednica Republike Hrvatske", dodao je Marušić.

Kandidatkinja HDZ-a potom je sudjelovala na Slavonskom doručku u restoranu Slavonski Biser, što je istaknula kao veliku čast. Aktualna je predsjednica u podne posjetila Davor gdje se družila s građanima na šetalištu pored rijeke Save.

Grabar-Kitarović je zatim otputovala u Slavnoski Brod na planirani predizborni skup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:18