PREDIZBORNA KAMPANJA

FOTO: GRABAR-KITAROVIĆ POSJETILA ADVENT U GARČINU I POKAZALA KAKO PEČE PALAČINKE Spremno je objema rukama zgrabila tavu i pokazala gastro umijeće

 
 Kolinda Grabar-Kitarović / FACEBOOK

Kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u subotu je u sklopu kampanje za novi mandat posjetila Novu Gradišku i Davor te održala predizborni skup u Slavonskom Brodu, gdje je konstatirala da je proračun Ureda predsjednice smanjila za 25 milijuna kuna.

"Smanjila sam broj zaposlenih, pogotovo broj savjetnika kojih je moj prethodnik imao tri puta više, a ne vidim da su išta radili, jer smo dolaskom u ured prvo morali pobrisati prašinu, jer se tamo ništa nije radilo", dodala je Grabar-Kitarović.

Aktualna je predsjednica poslije skupa u Slavonskom Brodu posjetila Advent u Garčinu i Đakovu, a na svojem je Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj se može vidjeti da se okušala u pečenju i okretanju palačinki.

Grabar-Kitarović se tijekom turneje Brodsko-posavskom županijom osvrnula i na napade dvojice glavnih protukandidata Zorana Milanovića i Miroslava Škore.

"Ja sam uvijek bila takva. Jučer Josipović, danas Škoro, sutra Milanović. Pa dokle će to tako, ne prema meni kao kandidatkinji, nego prema ženama općenito. Idemo razgovarati o programima, a ne svađati se", rekla je Grabar Kitarović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:33