Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
J2
Izbori
Sport
Scena
Kultura
Novac
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
LABOS GASTRONOMADA
Kako pripremiti pačji confit?
Tehnika je poznata diljem Europe, a nastala je dosta davno - kad se meso trebalo očuvati od kvarenja u nedostatku zamrzivača i, naravno, hladnjaka.
Piše:
Anita Šarić
Objavljeno:
06. ožujak 2017. 12:15
1/
8
Neja Markičević / Hanza Media
2/
8
Neja Markičević / Hanza Media
3/
8
Neja Markičević / Hanza Media
4/
8
Neja Markičević / Hanza Media
5/
8
Neja Markičević / Hanza Media
6/
8
Neja Markičević / Hanza Media
7/
8
Neja Markičević / Hanza Media
8/
8
Neja Markičević / Hanza Media
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
26. travanj 2024 00:49