Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Novac
Scena
Osmrtnice
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
LABOS GASTRONOMADA
Kako pripremiti pačji confit?
Tehnika je poznata diljem Europe, a nastala je dosta davno - kad se meso trebalo očuvati od kvarenja u nedostatku zamrzivača i, naravno, hladnjaka.
Piše:
Anita Šarić
Objavljeno:
6. ožujka 2017. 12:15
Podijeli
1/
8
Neja Markičević / Hanza Media
2/
8
Neja Markičević / Hanza Media
3/
8
Neja Markičević / Hanza Media
4/
8
Neja Markičević / Hanza Media
5/
8
Neja Markičević / Hanza Media
6/
8
Neja Markičević / Hanza Media
7/
8
Neja Markičević / Hanza Media
8/
8
Neja Markičević / Hanza Media
Podijeli
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
07. prosinac 2025 04:52
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....