ČAROLIJA MALIH STVARI

DAROVI ZA ČITATELJE JUTARNJEG Zakoračite u čarobni svijet Malog princa

Darovi čitateljima u povodu premijere filma koji se počinje prikazivati 5. studenoga u Cinestaru

Samo nekoliko mjeseci nakon svjetske premijere na Filmskom festivalu u Cannesu, u hrvatska kina stiže animirana verzija svjetskog klasika Antoinea de Saint-Exuperyja "Mali princ", slavne knjige koju je francuski pilot napisao 1943. godine. Film je sinkroniziran na hrvatski, a glasove za ovaj crtić posudili su renomirani hrvatski glumci: Olga Pakalović, Nataša Janjić, Ozren Grabarić, Ivica Zadro, Goran Grgić, Robert Ugrina...

Za velike i male

Riječ je o naizgled jednostavnoj priči za djecu koja je itekako važna za odrasle jer filozofski pristupa smislu života za kojim svi tragamo. U središtu zbivanja je Djevojčica, koju majka pomalo priprema za svijet odraslih, dok će je ekscentrični susjed, dobronamjerni Avijatičar, upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće, a u koji je on davno zakoračio zahvaljujući Malom princu. Tu započinje putovanje Djevojčice, putovanje u vlastiti izmaštani svijet i u svijet Malog princa. Tu će ona otkriti da je ljudska povezanost esencija zbivanja, a može se vidjeti jedino srcem.

U filmu će se prepoznati i veliki i mali, prepoznat će sve probleme današnjeg vremena i naučiti kako istinski voljeti život, čarolije i ljepotu svakodnevnih malih stvari.

Projekcije od 5. studenog

Film se počinje prikazivati 5. studenog u Cinestaru, a distributer je Discovery. U povodu premijere ovoga kultnog djela, Jutarnji list je za svoje čitatelje pripremio zanimljive darove s prekrasnim motivima Malog princa, koji će razveseliti najmlađe, a vas vratiti u djetinjstvo.

SUTRA! Mjerač visine

Čitateljima darujemo mjerač visine, dekorativni i praktični predmet kojim možete ukrasiti zid dječje sobe, a ujedno ćete pomoću njega pratiti i rast svoga djeteta

U SRIJEDU POSTER

U srijedu darujemo poster Mali princ, crtež u čarobnim bojama i motivima iz filma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 06:23