BEN AFFLECK REŽIRA

Dugo ga nisu shvaćali ozbiljno. Sada je ozbiljan redatelj

 AP
Ben je kriminalističku dramu ‘The Town’ odlučio premijerno prikazati na filmskom festivalu u Torontu

Nekadašnji zlatni dečko Hollywooda (osim u J. Lo fazi) Ben Affleck okrenuo je, čini se, novu stranicu u karijeri. Na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu prikazao je svoj novi filmski uradak - “The Town” (Grad). U njemu igra glavnu ulogu, producirao ga je, sudjelovao u pisanju scenarija te ga je i režirao.

Dobro odigrane uloge

Žanrovski, film je kriminalistička drama ili triler, uglavnom film kakav odlično prolazi kod publike, a moći ćemo ga pogledati (legalno, naravno) tek negdje u zimi.

Nakon, najblaže rečeno, uspješnog filma “Dobri Will Hunting” iz 1997., za koji je Ben napisao scenarij zajedno s Mattom Damon te su obojica odigrali glavne uloge, zapravo ne postoji dovoljno dobar razlog da filmski kritičari sumnjaju u Affleckove sposobnosti, ali dugo - jesu. U novom filmu, koji osim Bena čini manje-više nepoznata ekipa, kritičari ponajviše hvale upravo izvrsno odigrane uloge.

Snimao je i s bratom

Affleck jest malo ostario otkako ga nismo vidjeli u nekoj glavnoj ulozi u kakvom blockbusteru poput “Pearl Harbora”, ali sijeda kosa kakvu ima u svom novom filmu ipak je samo boja za kosu. Američki novinari spominju da je ovaj 38-godišnjak danas mnogo staloženiji, ozbiljniji i mirniji nego prije. Možda mu godi brak s kolegicom Jennifer Garner, s kojom ima dvoje djece, za razliku od razdoblja kada je bio zaručen s Jennifer Lopez.

Affleck se nije hvatao redateljske palice prilično dugo, sve dok 2007. nije s bratom Caseyjem snimio film “Gone Baby Gone” koji je tada podbacio na kinoblagajnama.

Možda sada s ovim uspije zaraditi kojih desetak milijunčića više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 12:31