PROCURIO SCENARIJ

NIŠTA OD 'OSMORICE OMRAŽENIH' Quentin Tarantino odustao od najavljenog novog filma!

Nakon što je jučer izašao u javnost sadržaj scenarija, Tarantino se furiozno dao u pravu detektivsku potragu za krivcem

Nakon što je prije desetak dana objavio da će njegov sljedeći film biti western 'Osmorica omraženih', redatelj Quentin Tarantino sada se predomislio i odlučio da taj film ipak neće snimati zato što mu je procurio sadržaj scenarija.

Tarantino nije planirao snimanje ovog filma sve do sljedeće zime, a scenarij je dao šestorici ljudi. Nakon što je jučer izašao u javnost sadržaj scenarija, Tarantino se furiozno dao u pravu detektivsku potragu za krivcem. Tako je doznao da je jedan od producenata njegovog filma 'Odbjegli Django' dao u svojoj kući scenarij na čitanje jednog agentu, što je redatelj doživo kao izdaju.

Pored toga, Tarantino je dao scenarij trojici glumaca - Michaelu Madsenu, Bruceu Dernu i Timu Rothu. Za Rotha je Tarantino siguran da nije krivac, ali je zato redatelj glasno upro prostom u drugu dvojicu, koji su po njegovim riječima to prosljedili svojim agentima, a ovi opet ostatku Hollywooda.

Michael Madsen - jedan od dvojice glumaca koje Tarantino drži odgovornim za 'curenje' scenarija

Na koncu je bijesni Tarantino odlučio sam objaviti scenarij u obliku knjige i prijeći na snimanje nekog drugog filma. "Ima ih još deset u mojoj glavi", prokomentirao je za Business Insider.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:15