KOGA ĆETE ZVATI?

VIDEO: ISTJERIVAČI DUHOVA ZA NOVE GENERACIJE Pogledajte tko će se boriti protiv duhova u novom filmu iz poznate franšize

 Screenshot/YouTube

Ovoga će se ljeta ponovno nakon malo više od 30 godina nešto čudno početi događati u vašem susjedstvu. Na pitanje koga ćete zvati upomoć odgovor ima prvi foršpan za novi film u popularnoj franšizi 'Istjerivači duhova'. Prije nešto više od 30 su godina četiri znanstvenika spasila New York, a u četvrtak je filmski studio Sony objavio najavu novog filma koji će u kina doći za nekoliko mjeseci.

Umjesto legendarnih Billa Murrayja, Dana Ackroyda, Harolda Ramis i Ernieja Hudsona, ovaj će se puta komičarke Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon i Leslie Jones boriti protiv duhova i raznoraznih nadnaravnih bića. Pod redateljskom palicom Paula Feiga ( Bridesmaids, Spy, The Heat), nove će 'istjerivačice' ponovno morati osloboditi Veliku jabuku od duhova, a s obzirom na njihov komičarski pedigre i talent, hvaljena franšiza u dobrim je rukama.

Nova verzija filma prati Erin GIlbert (Kristen Wiig) i Abby Yates (Melissa McCarthy), dvije znanstvenice koje su napisale knjigu u kojoj tvrde da duhovi postoje. Nakon što se dozna za njezinu knjigu, Gilbert izgubi posao na prestižnom sveučilištu Columbia zbog svojih stajališta. Kada duhovi napadnu Manhattan, Gilbert se ponovno susretne s Yates, a ubrzo nakon toga im se pridruži nuklearna inženjerka Jillian Holtzmann (Kate McKinnon) i djelatnica njujorškog metroa Patty Tolan (Leslie Jones), i njih četiri krenu u borbu protiv tajanstvenog zlog duha Rowana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 01:05