VIRUS PRIJETI CIVILIZACIJI

FOTO, VIDEO: NOVA NETFLIXOVA SERIJA SNIMA SE U ZAGREBU Akcijske scene na Trgu bana Jelačića

    AUTOR:
    • Matija Boltižar

  • OBJAVLJENO:
  • 14.03.2019. u 23:29

Zagreb, 140319. Trg bana Josipa Jelacica.
Snimanje igrane serije Medical police, poznatog globalnog streaming servisa Netflix
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

 

Netflixova serija “Medical Police” (Medicinska policija) počela se snimati u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Serija prati par američkih liječnika smještenih u pedijatrijskoj bolnici u São Paulu u Brazilu kada otkrivaju virus koji prijeti civilizaciji. Regrutira ih američka vlada te postaju njezini agenti i u utrci s vremenom diljem svijeta pokušavaju pronaći lijek i otkriti mračnu zavjeru.

 

Glavne uloge imaju Erinn Hayes i Rob Huebel, a od ostalih glumaca tu je gotovo cijela postava serije “Children’s Hospital”: Malin Akerman, Lake Bell, Rob Corddry i Ken Marino. Snimljeno je već deset epizoda serije, a sljedeće scene snimat će se u Hrvatskoj.

Ivan Petrušić, producent Welcome Produkcije, kuće koja organizira snimanje serije u Hrvatskoj, naglasio je da će se u Zagrebu snimati deset dana te da će naš grad glumiti više gradova: Rigu, Berlin, Firencu, aerodrom u Tampi, ali i da će u nekoliko kadrova Zagreb biti Zagreb.

 

Na jučerašnjem početnom snimanju bila je i Martina Bienenfeld, direktorica TZ-a Grada Zagreba, koja je rekla kako će se ovom serijom opet skrenuti pažnju na Zagreb i Hrvatsku te se nada da će u budućnosti biti još više zajedničkih projekata Grada Zagreba i producentskih kuća.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr
Tagovi

Izdvajamo