MLADEN VUKOREPA

KVIZ 'POTJERA' USKORO SLAVI 600. EMISIJU NOVIM ČLANOM Lovačkoj ekipi pridružuje se iskusni kvizaš koji je ušao i u finale 'Kviskoteke'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.10.2017. u 12:26

Dario Njavro / HRT

 

U kvizu 'Potjera' Hrvatske radiotelevizije ovoga će se tjedna pojaviti novi lovac Mladen Vukorepa, javljaju iz nacionalne TV kuće. Novi će se lovac pridružiti uigranoj lovačkoj ekipi koju čine Morana Zibar, Dean Kotiga i Krešimir Sučević Međeral.

Iskusni kvizaš Mladen Vukorepa nastupao je u brojnim HRT-ovim kvizovima: 'Brojke i slova' (1986.), 'Kviskoteka' (1988.), 'Diplomac' (1998.), 'Izazov' (1999.) i 'EUnigm'a (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranomu u povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Nastupio je i u 'Kviskoteci' na Novoj TV (2006.). Mladen Vukorepa trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskoga kviz saveza (HKS) i svojim će znanjem i iskustvom zasigurno pridonijeti kvaliteti, atraktivnosti i dinamičnosti 'Potjere'. Inače, na ljestvici Hrvatskoga kviz saveza ukupno je 240 natjecatelja, a HRT-ovi lovci pri samome su vrhu.

'Radujem se nastupu u Potjeri. U svojoj sam karijeri stekao dosta iskustva, a u najboljem su mi sjećanju ostali nastupi u legendarnoj HRT-ovoj Kviskoteci i u EUnigmi u kojima sam došao do finala. Ekipa i atmosfera na snimanju sjajni su i vjerujem da će gledatelji Hrvatske radiotelevizije to i prepoznati', ističe Mladen Vukorepa i dodaje kako se snalazi u svim područjima, a specijalnost su mu zemljopis i sport.

Urednik 'Potjere' Igor Grković smatra da će novi lovac pridonijeti zanimljivosti emisije: 'Osnovna je ideja kviza na zabavan način promovirati znanje i učenje. Budući da smo stekli vjernu publiku, vjerujem da smo u tome i uspjeli. Uskoro nam se bliži 600. izdanje Potjere i uvođenje novoga lovca pravi je način da tu obljetnicu dostojno obilježimo.'

Dario Njavro / HRT

Mladen Vukorepa

 

Kviz Potjera na rasporedu je od ponedjeljka do četvrtka na Prvome programu Hrvatske televizije s početkom u 18.10, a može se pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo