DETALJI O ULAZNICAMA I TERMINIMA

ADRIATIC PERCEPTION FESTIVAL Priprema se pravi glazbeni spektakl i proslava života, ljubavi i elektronike: Stiže 30 izvrsnih regionalnih DJ-eva

 Denis Jerkovic / CROPIX
 

Između Ploča i Metkovića, na ušću rijeke Neretve priprema se pravi glazbeni spektakl i proslava života, ljubavi i odlične elektronike. Treće izdanje Adriatic Perception Festivala održava se na ovoj novoj i magičnoj lokaciji 25. i 26. kolovoza, a uz pješčanu plažu, kristalno čisto more, sunce i glazbu - tvori perfektnu dvodnevnu fuziju.

Kreiranje percepcije sami smo prihvatili, a do nje dolazi preko uvjerenja, vjerovanja, imitacije, ideja, okoline i samodefiniranja. Adriatic Perception festival u suradnji s Mixmag Adria vjeruje u najbolju regionalnu elektronsku glazbu i njezinu moć spajanja ljudi, ali i ideju da svatko može pridonijeti očuvanju okoliša na jednostavne načine i bez napora.

Dva dana na festivalu idealna su za lov na vjetar i kitesurfing te windsurfing, a dvije noći donose progresivne i jače techno zvukove na dvije pozornice.

Među čak 30 regionalnih DJ-eva, imat ćeš priliku uživati uz beatove Marine Karamarko, AudioStorma, Alena Milivojevića, Tee Vučkovič, Black Acida, DJ Jocka, Jolly Jokea, Bonace, D.R.N.D.Y.-a, Edy C-a i mnogih drugih, dok će Skeptik, aka Pero Fullhouse i Avoid aka Vladimir Aćić nastupiti u ekskluzivnom b2b setu.

Program počinje svakog dana u 18 sati, a završava u 7 sati ujutro, dok će se afteri oba dana održavati od 7 do 12 sati.

Adriatic Perception sprema i mnoga iznenađenja, kako na samoj lokaciji, tako i kroz line-up, pa će se publici po prvi put predstaviti i neki novi DJ-evi, ali i tajni gost, kojeg očekujemo drugog dana festivala, 26. kolovoza. O svemu tome i o #APF2017, više u eventu i na Facebook stranici.

Festivalske ulaznice prodaju se preko Ticketshopa.

Otvorimo vrata percepcije zajedno i vidimo se na ušću Neretve!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:53