NASTUP U BOOKSI

BABY BLACK RIBS Bebe na Vole predstavlja novi zanimljivi autorski akustični projekt

Na petom katu stana u Šubićevoj ulici, koristeći amaterski snimač s dva mikrofona, prošlog su srpnja snimili EP naslova Medium Rare

Ovog su ljeta trojica dugogodišnjih prijatelja i suradnika iz raznih glazbenih projekata formirali autorski akustični projekt pod nazivom Baby Back Ribs (BBR). Cilj im je bio samo jedan, kažu, a to je svirati neopterećeni zahtjevima tržišta, publike i vlastitih predrasuda. Na petom katu stana u Šubićevoj ulici, koristeći amaterski snimač s dva mikrofona, prošlog su srpnja snimili EP naslova Medium Rare. U listopadu im se pridružuju prijatelji iz sastava Navarro i Country Strike te počinju vježbati za nastupe.

Pod aliasima osmišljenima samo za BBR, članovi su: Al Calmee (bubanj, perkusije, vokal), Mr. Roadworn (bas, gitara, vokal), Josiah R. Pinton (gitara, vokal), Marty Whitewater (mandolina, ukulele, vokal), Kenny O’Hannigan (gitara, vokal).

Baby Back Ribs će nastupiti u četvrtak, 10. prosinca u 20.30 sati u zagrebačkoj Booksi, u sklopu posljednjeg ovogodišnjeg izdanja glazbenog programa Škrabica, a na dvije će im se pjesme pridružiti i voditelj Škrabice, Adam Semijalac, poznatiji kao Bebe Na Vole.

Škrabicu su prije pet su godina pokrenuli Ante Perković, Nina Romić i Luka Belani s misijom isključivog predstavljanja autorske glazbe mladih i/ili još neširoko popularnih glazbenika-kantautora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 03:36