ROĐENDANSKA ZABAVA

10 GODINA BOOKSE Već kultni klub knjigoljubaca u 'crowdfunding' kampanji

Booksina crowdfunding kampanja trajat će do kraja prosinca, kao i obljetnički program koji uključuje glazbena i književna zbivanja

Koncem prošlog tjedna zagrebački književni klub Booksa proslavio je desetogodišnjicu rada i tom prilikom pokrenuo kampanju prikupljanja sredstava na Indiegogo platformi za obnovu kluba.

U prva tri dana kampanje, tokom proteklog vikenda, prikupljeno je 23% ciljanog iznosa, odnosno 1,365 od ciljanih 6,000 dolara. Kako javljaju iz Bookse, uplate stižu iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, pa sve do Kanade, Norveške i Švedske.

Booksina crowdfunding kampanja trajat će do kraja prosinca, a osim na internetu, prikupljanje sredstava omogućeno je i u samom klubu gdje zainteresirani mogu donirati iznos po izboru a zauzvrat dobiti neke od materijala koji su proizvedeni za ovu kampanju (naljepnice, bedževi, torbe…).

Nakon rođendanske proslave, do kraja mjeseca Booksin obljetnički program uključuje, među ostalima, glazbeni program Škrabica u četvrtak 11. prosinca, na kojem će nastupiti inicijatori i voditelji programa Nina Romić, Luka Belani, Ante Perković i Bebe Na Vole ( Adam Semijalac), Književni budoar ugostit će poznatog srpskog pisca i repera Marka Šelića Marčela i najcjenjenijeg suvremenog srpskog pisca Davida Albaharija (18.12.), pub kviz 'Lova do krova!' jednokratno je 'oživljavanje' prvog i iznimno popularnog Booksinog kviza kojeg će, kao i prije 7 godina, voditi Ana Stunić. Slavljenički program završava dobrotvornom akcijom 'Mala donacija, super poklon!' Bookse i udruge Futura, daj šapu koja se brine o napuštenim gradskim životinjama (23.12.)

Promotivni video Bookse povodom crowdfunding kampanje

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 13:37