ZAGREB ROCKFEST

ČLANOVI HOUSE OF PAIN NARUČILI SVOJE PRIMJERKE PLAKATA ZA ZAGREBAČKI KONCERT Limitirana edicija najavljuje prvi festivalski dan na Šalati

    AUTOR:
    • Tina Premec

  • OBJAVLJENO:
  • 23.06.2017. u 12:48

Promo

Plakat za predstojeći Zagreb RockFest, koji će se na zagrebačkoj Šalati održati 26. i 27. lipnja, toliko se svidio članovima benda grupe House Of Pain da su zamolili organizatore festivala, LAA agenciju, da im pošalju nekoliko primjeraka.

Riječ je o limitiranoj ediciji čiji je autor Aleksandar Živanov, a kako doznajemo, pulskom umjetniku koji često dizajnira u stilu heavy metal ikonografije kao inspiracija je poslužila jedna poznata Hrvatica. Ovaj plakat napravljen je samo za prvi festivalski dan i najavljuje nastupe The Black Peaks, Skindred, House Of Pain i Prophets Of Rage kao najvećih zvijezda Zagreb RockFesta.

 

Nastup ove supergrupe bit će jedini u cijeloj regiji. Premda se Prophets Of Rage koji su trenutno na europskoj turneji neće zadržavati dulje u Zagrebu, izvest će cijeli svoj set rezerviran samo za nekoliko solo nastupa, dakle njihovu najdužu opciju. Prema informacijama organizatora, pred zagrebačkom publikom izvest će eksplozivnu set-listu kojom dominiraju najveći hitovi grupe Rage Against The Machine čija su tri originalna člana u postavi Prophetsa. To znači da bi im set lista trebala započeti pjesmom “Prophets Of Rage” grupe Public Enemy, a potom slijedi niz RATM-ovih hitova poput “Testify”, “Take The Power Back” i “Guerilla Radio”.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo