ZAGREB ROCKFEST

ČLANOVI HOUSE OF PAIN NARUČILI SVOJE PRIMJERKE PLAKATA ZA ZAGREBAČKI KONCERT Limitirana edicija najavljuje prvi festivalski dan na Šalati

 Promo

Plakat za predstojeći Zagreb RockFest, koji će se na zagrebačkoj Šalati održati 26. i 27. lipnja, toliko se svidio članovima benda grupe House Of Pain da su zamolili organizatore festivala, LAA agenciju, da im pošalju nekoliko primjeraka.

Riječ je o limitiranoj ediciji čiji je autor Aleksandar Živanov, a kako doznajemo, pulskom umjetniku koji često dizajnira u stilu heavy metal ikonografije kao inspiracija je poslužila jedna poznata Hrvatica. Ovaj plakat napravljen je samo za prvi festivalski dan i najavljuje nastupe The Black Peaks, Skindred, House Of Pain i Prophets Of Rage kao najvećih zvijezda Zagreb RockFesta.

Nastup ove supergrupe bit će jedini u cijeloj regiji. Premda se Prophets Of Rage koji su trenutno na europskoj turneji neće zadržavati dulje u Zagrebu, izvest će cijeli svoj set rezerviran samo za nekoliko solo nastupa, dakle njihovu najdužu opciju. Prema informacijama organizatora, pred zagrebačkom publikom izvest će eksplozivnu set-listu kojom dominiraju najveći hitovi grupe Rage Against The Machine čija su tri originalna člana u postavi Prophetsa. To znači da bi im set lista trebala započeti pjesmom “Prophets Of Rage” grupe Public Enemy, a potom slijedi niz RATM-ovih hitova poput “Testify”, “Take The Power Back” i “Guerilla Radio”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:10