DAŠAK ATMOSFERE

Mašinko objavio spot za singl ‘Ono što si ostavio‘ sniman na velikom zagrebačkom koncertu

Koncert Mašinka u Tvornici

 MaŠinko/Dostava Zvuka/
Režiju i produkciju spota potpisuje Marko Nemec, a za snimke su zaslužni Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurček, Vjekoslav Palinić, Berislav Matej Mikša i Branimir Boban

Dva mjeseca nakon velikog koncerta u Tvornici kulture, bend Mašinko otkrio je video uradak snimljen upravo sa zagrebačkom publikom.

"Ono što si ostavio" novi je singl s njihova posljednjeg albuma "Pozovite rapsode", a atmosferu sa slavljeničkog koncerta možete doživjeti u njihovom novom spotu.

Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurček, Vjekoslav Palinić, Berislav Matej Mikša i Branimir Boban zaslužni su za sjajne snimke, dok je sve u spot upakirao Hrvoje Baudoin. Režiju i produkciju potpisuje Marko Nemec.

Nakon Tvornice, Mašinko su "Pozovite rapsode" predstavili zadarskoj i šibenskoj publici, a nove i dobro poznate ranije hitove vraćaju pred zagrebačku publiku ovoga vikenda. Bend će na Zagreb Beer Festu nastupiti u subotu, 25. svibnja u 18:30 sati.

Album "Pozovite rapsode" dostupan je na LP-u, CD-u ali i svim digitalnim kanalima. Glazbu i aranžman pjesama potpisuje čitav bend, dok su tekstove napisali Marin Šulentić, Srđan Grbić, Andrija Ražnatović i Petar Predrag.

"Pozovite rapsode" snimali su Mark Mrakovčić i Leonard Klaić, koji potpisuje miks i master te skupa s bendom i produkciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 10:48