'JEDAN OD NAS'

MEĐIMURSKI BEND GODINU ZAPOČEO S NOVIM SPOTOM Grupa Genadešus posvetila pjesmu preminulom prijatelju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.01.2019. u 10:38

PR Genadešus

Međimurski bend Genadešus

 

Grupa Genadešus objavila je novi singl, a ujedno i spot za pjesmu 'Jedan od nas'. Nakon uspješne prošle godine i objave spota za pjesme 'Jes mala' i 'Gita', i u ovu godinu međimurski bend kreće u petoj brzini s novim spotom.

 

Pjesma je posvećena preminulom prijatelju te govori o dugom i neizmjernom prijateljstvu, prožeta jakim emocijama i tugom za dragom osobom.

Autor pjesme i spota je poznati međimurski stand-up komičar, tekstopisac, skladatelj i aranžer Zlatko Nedeljko - Pepsi. Spot je sniman na lokacijama u najsjevernijem hrvatskom gradu Murskom Središću, te mjestu Miklavcu, a u izradi pjesme i spota sudjelovali su uz članove benda Kristinu Gitu Kavran, Josipa Posavca i Zlatka Nedeljka - Pepsija i  pjevač Alen Horvat - Zibe, Marinko Hodić na gitari, Matias Brdar na bubnjevima te Patricija Juračić na violini. Bend trenutno radi na završetku novog albuma, koji će ugledati svjetlo dana najvjerojatnije na proljeće.

PR Genadešus

Međimurski bend Genadešus

 

PR Genadešus

Međimurski bend Genadešus

 

Grupa Genadešus iza sebe ima album 'Hajdi, Heidi' objavljen pod etiketom Croatia Recordsa, te navijačke pjesme 'Vatreni naprijed' i 'Hrvatska' koje su objavljene na nekoliko navijačkih kompilacija proteklih godina, a i za te su pjesme snimljeni i prikladni spotovi.

 

PR Genadešus

Međimurski bend Genadešus

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo