PONOVILI SVOJ APEL

Možemo! objavio pjesmu za izbore, napisao ju je Mile Kekin

Spot je koncipiran kao niz svojevrsnih razglednica iz mnogih hrvatskih gradova

Spot za pjesmu ”Zamisli samo”

 Možemo!/Youtube

Politička stranka Možemo! objavila je u nedjelju spot za svoju izbornu budnicu "Zamisli malo". U njoj se pojavljuju istaknuti Možemosi poput saborskih zastupnica Ivane Kekin, Urše Raukar-Gamulin i Jelene Miloš, zamjenika gradonačelnika Grada Zagreba Luke Korlaeta i Danijele Dolenec. Uz njih, u spotu se pojavljuju članovi stranke poput Gordana Bosanca, Rade Borić i Maje Šintić te simpatizeri iste.

Spot je koncipiran kao niz svojevrsnih razglednica iz mnogih hrvatskih gradova u kojima članovi stranke Možemo i njezini simpatizeri pjevaju riječi pjesme.

Glazbu i tekstu pjesme napisao je pjevač grupe Hladno pivo Mile Kekin dok aranžman potpisuju Erol Zejnilović iz grupe Elemental, Nenad Kovačić iz grupa Antentat i Afion te producent Mark Mrakovčić. Pjesmu je otpjevala jazz pjevačica Maja Rivić.

Pjesma je, očekivano, politički angažirana, a u njoj se spominju brojne neuralgične točke hrvatskog društva kao što skupe nekretnine, sporo zdravstvo, utjecajni pojedinci koji otvaraju sva vrata te odlazak mladih iz Hrvatske.

Možemo! u pjesmi koja je od 28. ožujka naovamo na online video platformi YouTube poslušana nešto više od 84 tisuće puta Hrvate poziva da izađu na nadolazeće parlamentarne izbore i njegovim kandidacijskim listama daju svoje glasove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 17:07