SINOĆ KAD SKLOPIH OČI

PJESMA POSVEĆENA DUBROVNIKU ODJEKUJE OD ZAGREBA PREKO CHICAGA I NEW YORKA DO JOHANNESBURGA I BEOGRADA Zapjevao i legendarni reporter Andrija Jarak...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.05.2020. u 18:46

Youtube

Ibrica Jusić, Andrija Jarak, Frano Lasić

 

Veliki Mario Nardelli davno je napisao jednu od najemotivnijih pjesama posvećenih Dubrovniku, prijateljstvu i ljubavi, a ekipa iz grada rasuta po cijelom svijetu se "sastala ispred Kneževog dvora" i zapjevala.

Pjesmu 'Sinoć kad sklopih oči' predvođenu Ragusa Bandom otpjevali su Dubrovčanke i Dubrovčani koji danas žive u Zagrebu, Rovinju, Beogradu, Chicagu, Los Angelesu, Londonu, Stockholmu, Johannesburgu...

Iz Chicaga se javio pjevač Mario Romanović, dok je u New Jerseyju pjevao glazbenik Srđan Gjivoje. Poznati glumac Frano Lasić trenutno je u Beogradu, dok je Ilko Đivanović u češkom gradu Hradecu Kralovi.

Glazbenik Dinasko Miftarević također se odazvao pozivu da sudjeluje u ovoj izvedbi poznate pjesme, a svoje pjevačke sposobnosti pokazao nam je i reporter Nove TV Andrija Jarak.

Sudjelovali su još glazbenici Dubravko Bautović, Paula i Đelo jr. Jusić, operna pjevačica Dubravka Šeparović Mušović, kulturni djelatnik Petar Mišo Mihočević, poduzetnici Marijana i Mišel Čižek te Ivica Simatović, umjetnik s danas talijanskom adresom Everist Dabelić i legendarni Ibrica Jusić koji se pred kamerom pojavio u društvu svog ljubimca Zimbe.

 

Izdvajamo