‘IGRA STENJANJA‘

Nestašni par uhvaćen u javnom seksu usred Dubrovnika: Prepustili se strastima u blizini poznate ‘scene srama‘

Večernja gužva u Dubrovniku, ilustracija

 Tonci Plazibat/Cropix
Javno iskazivanje ljubavi dogodilo se nedaleko od mjesta gdje je snimljena poznata ‘scena srama‘ u seriji ‘Igra prijestolja‘

Šokantan incident dogodio se prošloga tjedna u Dubrovniku kada je prolaznik izvadio svoj mobitel snimivši razigrani par.

Video prikazuje muškarca i ženu koji stoje uz kameni zid na povijesnom trgu, a žena je pognuta dok njen partner penetrira u nju s leđa.

Međutim, bili su prisiljeni prestati nakon što im je prišao nezadovoljni stranac pa se na snimci vidi kako žena stidljivo spušta haljinu, dok njen partner brzo zakopčava patentni zatvarač.

Zatim odlaze izgledajući pokuđeno.

Javno iskazivanje ljubavi dogodilo se samo nekoliko metara od mjesta gdje je snimljena poznata ‘scena srama‘ u seriji ‘Igra prijestolja‘. Prema CEN-u, mještani su bili uznemireni nedavnim porastom javnoga seksa i mokrenja u javnosti.

Područje Staroga grada u Dubrovniku također je preplavljeno turistima otkako su određene scene popularne serije tamo snimljene. Naime, više od 18 milijuna inozemnih turista posjetilo je Dubrovnik 2018., što je porast od više od 100 posto u osam godina od početka serije.

Kako je The Post ranije izvijestio, Dubrovnik je postao ključna lokacija u seriji, kada je izvršni producent David Benioff posjetio grad te bio šokiran koliko se hrvatski grad podudarao s opisom grada u knjigama Georgea R. R. Martina na kojima se serija temelji.

Međutim, par u Dubrovniku nije jedini koji je uhićen u javnom seksu u zadnje vrijeme. Takve su se situacije događale i u svijetu.

Prošli tjedan, drugi besramni par uhvaćen je potpuno gol kako se upušta u seksualne radnje na krovu javne garaže u Engleskoj dok je zemlja preživljavala najtopliji dan u zabilježenoj povijesti.

U međuvremenu, zgroženi gost hotela u Hong Kongu snimio je dva para kako imaju spolni odnos u jacuzziju hotela te podijelio na društvenim mrežama, gdje je snimka ubrzo postala viralna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 07:10