SKY FULL OF SONG

VIDEO: IZNENADNA NOVA PJESMA FLORENCE + THE MACHINE 'Ova je pjesma pala s neba, u svojoj potpunoj formi'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.04.2018. u 11:12

Vincent Haycock / Universal Music

Florence Welch

 

Bez ikakve najave, Florence Welch nas je zajedno sa svojim mašinama ugodno iznenadila objavom nove pjesme – 'Sky Full Of Song'! Nova je pjesma predstavljena povodom skorašnjeg Record Store Day-a, 21. travnja, te će biti objavljena kao 7'' vinil.

 

Dok čekamo vinilno izdanje, pjesma je već dostupna u digitalnom obliku – u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa, a predstavljen je i prateći videospot, redatelja A.G. Rojasa.

 

 

"Ova je pjesma 'pala s neba', u svojoj potpunoj formi", otkriva Florence detalje o novom materijalu i nastavlja: "Ponekad kada često nastupate, poletite toliko visoko i postane teško vratiti se na tlo. Beskonačno jurite gore dolje, i samo želite da vas netko spusti na zemlju i dovede natrag k sebi. To je nevjerojatan, gotovo nebeski, ali istovremeno vrlo usamljeni osjećaj."

Record Store Day vinilno izdanje 'Sky Full Of Song' će uz naslovnu pjesmu sadržavati i snimku 'New York poem (For Polly)', pjesmu uzete iz knjige 'Useless Magic'; kolekcije stihova, naslovnica i poezije Florence Welch, što će ujedno biti i njena prva knjiga.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo