'BIG GOD'

VIDEO: Florence + the Machine ima hipnotičku novu pjesmu (u kojoj su prste imali Jamie XX i zvijezda jazza Kamasi Washington)

Florence Welch
 Vincent Haycock / Universal Music
 

Florence + the Machine danas predstavljaju novu pjesmu s iščekivanog albuma 'High As Hope', koji nam stiže 29. lipnja, javljaju iz Universal Musica.

Pjesmu 'Big God' produkcijski potpisuju Florence Welch i Emilie Haynie, autorski pečat ostavio je Jamie XX, a u njenom kreiranju je sudjelovao i jazz glazbenik Kamasi Washington. Pjesmu prati i videospot, koji redateljski potpisuje Autumn De Wilde, a nakon premijere na Apple Musicu, video je od danas dostupan i putem službenog YouTube Vevo kanala benda.

Za Florence + the Machine ovo je treća po redu pjesma koju nam predstavljaju s novog studijskog izdanja – kao prvi materijal novijeg datuma predstavljena je pjesma 'Sky Full Of Song', a zatim je uslijedila i objava službenog najavnog singla novog albuma, pjesma 'Hunger'. Album 'High As Hope' bit će objavljen u petak, 29. lipnja, a hrvatskoj publici su dostupne digitalne prednarudžbe, putem Google Play servisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:44