RASPRODANA PRETPREMIJERA

VIDEO: ZUHRA U BRAČNIM NEPRILIKAMA U Vidri kreće 'Metoda za brak'

 promo foto
U komediji lepršavog humora, prepunoj dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, Zlatan Zuhrić Zuhra našao se između dvije vatre

Kako bračne neprilike pretvoriti u nove prilike, i to uz popriličnu dozu zabave, otkriva nova predstava MetODA za brak Hit teatra, neovisnog i uspješnog kazališta čija je prethodna hit-predstava 'Vlaška posla' nedavno doživjela okruglu 60. izvedbu, a već više od četiri godine djeluje pod umjetničkom i producentskom palicom kazališne i filmske glumice Matee Elezović (široj publici poznatoj pol ulozi novinarke Ane Antolović u seriji Ruža vjetrova).

U 70-minutnoj komediji lepršavog humora, prepunoj dobro poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, kod bračne je savjetnice kao gospodin Mikić pomoć potražio popularni Zlatan Zuhrić Zuhra. Zvijezda 'Večernje škole' i 'Zločeste djece' na užarenom se stolcu „bračne ordinacije“ našao između dvije plavokose vatre, svoje bolje bračne polovice, koju igra talentirana Matea Elezović, i "opasne doktorice" Petre Težak.

Duhovitu i uzbudljivu MetODU za brak dramaturški je oblikovala Nina Horvat, a režija je povjerena Ivi Srnec. Bračna metODA pretpremijerno se danas izvodi u rasprodanoj dvorani kazališta Vidra, a premijera se očekuje 7. studenog.

Pogledajte u videu kako je bilo na probama za predstavu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 16:47