SVI ZA KNJIGU, KNJIGA ZA SVAKOGA

AKCIJA U BOOKSI Odaberite knjigu s police i odnesite je kući (uz donaciju)

 Booksa

U četvrtak, 6. listopada od 16 do 21.30 sati u zagrebačkoj Booksi će se održati akcija Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

U sklopu ove akcije svi ljubitelji knjige moći će odabrati bilo koju knjigu s polica u književnom klubu Booksa i odnijeti je kući i pritom ostaviti predloženu donaciju od 10 kuna po knjizi. Oni koji se i učlane u klub (članarina iznosi 10 kn i traje godinu dana) dobit će na poklon knjigu 8 metara knjiga u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastale i na što nalikuju njihove biblioteke.

Radi se o akciji kojom je klub Booksa s jedne strane odgovorio na potrebe osoba koje imaju višak knjiga i ne znaju što će s njim pa ga doniraju klubu, a s druge strane učinio je knjige dostupnima onima koji ih žele ili trebaju, ali si ih ne mogu priuštiti.

Kako kažu u Booksi, knjiga ima „svih boja i oblika“, na hrvatskom i na stranim jezicima – prozni naslovi, poezija, publicistika, monografije, knjige za djecu i mlade, časopisi, stručna literatura iz područja književnosti, lingvistike, povijesti, kuharice, knjige samopomoći, „uradi sam“ priručnici i ostalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:42