NAJOPUŠTENIJI FESTIVAL

Objavljen raspored po danima i satnica 14. Seasplash festivala!

 Promo

Do početka 14. Seasplash festivala, najopuštenijeg domaćeg festivalskog događanja u regiji, dijeli nas još samo nekoliko dana. U četiri dana trajanja, od 21. do 24. srpnja, Seasplash će u ovogodišnjem posebnom, soundsystem izdanju, okupiti štovatelje bass glazbe i kulture, koji će imati priliku čuti i vidjeti više od 70 eminentnih regionalnih i međunarodnih imena reggaea, duba, electra, jazza, funka, hip-hopa i srodnih glazbenih pravaca.

Soundsystemi i izvođači su raspoređeni na pet pozornica -MainSplash, LiveSplash, ElektroSplash, SoundSplash iBeachSplash, dok se filmski program u selekciji DORF-a odvija u FilmSplash zoni.

Program će trajati svakodnevno, od ranog poslijepodneva pa sve do jutarnjih sati, a uz glazbeni program tu je i besplatan kamping za posjetitelje festivala, niz radionica, bazar, chill out zona i mnoštvo kulturnog i sportskog sadržaja.

Goulash Disco na pozornici BeachSplash pozornici

Nakon nezaboravne prošlogodišnje suradnje, Goulash Disko dolazi ponovo na Seasplash! Ovog puta u dnevnom izdanju s gostujućim programom unutar BeachSplash zone i to u četvrtak 21. srpnja, te subotu 23. srpnja, s početkom u podne pa sve do 20 sati uveče! Goulash Disko ekipa pobrinut će se da se šarena i vesela družina DJ-a i producenata dokotrlja do plaže podno tvrđave Punta Christo i pokrene intenzivno zagrijavanje za večernji dio programa.

Ne treba smetnuti s uma da se ovogodišnje izdanje Goulash Disko festivala, koji se vraća na staro mjesto zločina, u Komižu na Visu, odvija od 7. do 10. rujna! Više o tome na www.goulashdisko.com.

Potvrđen je dolazak i još trinaest, dosada nenajavljenih izvođača sa Seasplasha. Njihovi su glazbeni pravci različiti, možete očekivati sve, od reggaea, duba i dancehalla, pa do housea i techna. Ples je zagarantiran koji god glazbeni pravac preferirali.

Tko sve dolazi i kad nastupa pogledajte na stranicama Seasplasha.

Greenpeace stiže na Seasplash

No to nije sve. Ove godine pripremljena je i posebna poslastica. Za vrijeme trajanja Seasplasha aktivisti Greenpeacea će u sklopu svoje Sun-Plugged turneje posjetiteljima ponuditi besplatno punjenje mobilnih uređaja, korištenje interneta te led za rashlađivanje pića, a sve to napajano isključivo pomoću energije sunca. Mobilnim fotonaponskim panelima Greenpeace promiče korištenje obnovljivih izvora energije, posebice solarne energije na Jadranu. Podršku im možete pružiti potpisivanjem peticije i dijeljenjem na društvenim mrežama, a za sva pitanja i informacije čekaju vas dobro raspoloženi volonteri inspirirani energijom prirode.

Jadran i cijeli Mediteran, kao vodeće turističko odredište u svijetu, izrazito su bogati suncem - prirodnim izvorom električne energije. Uz strmoglavi pad cijena solarne tehnologije i svjetske trendove sve bržeg prelaska na obnovljive izvore, više nema isprika da se na Jadranu forsira prljava fosilna energetika u obliku ugljena i nafte. Izračuni stručnjaka pokazuju da turistički sektor može posebno profitirati od fotonaponskih instalacija, štiteći pritom prirodu na kojoj se bazira turistička ponuda.

www.seasplash-festival.com

www.facebook.com/seasplash.festival

www.youtube.com/seasplashfestival

www.facebook.com/VEP01

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:13