TUGA NA HRVATSKOJ ROCK SCENI

VIDEO: PREMINUO FRONTMEN PRVE POSTAVE KOJOTA Članovi benda shrvani: 'Napustio nas je naš prijatelj, suborac... Bio je dobra duša, nedostajat će nam'

 FACEBOOK

Legendarni rock bend Kojoti, koji se u siječnju ove godine spektakularnom svirkom na festivalu Brijačnica, na radost mnogobrojnih obožavatelja, vratio na scenu poslije 17-godišnje stanke, na Facebooku se dirljivom objavom oprostio od Roberta Bušića Buša, njihova prvog frontmena.

- Napustio nas je Buš, naš prijatelj, suborac, glavni vokal i tekstopisac Kojota u prvoj postavi benda. S njim smo došli do snimanja prvoga albuma i ugovora za sva tri. Bio je dobra duša i jako će nam nedostajati. Svaki put kad čujete ovu usnu harmoniku, znajte da je to Buš! Zbogom prijatelju. Vole te Kojoti - napisali su članovi benda.

Od Roberta se na društvenoj mreži oprostio i kolega Zdenko Franjić - naime, povremeni član njegova benda/projekta Babilonci bio je i pokojni Bušić, uz, između ostalih, i Aleksandra Stojkovića, pjevača benda Goribor.

Posljednji ispraćaj legendarnog glazbenika, objavili su prijatelji, bit će u četvrtak u 11.35 sati na krematoriju na zagrebačkom Mirogoju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:35