ZADAR

Doček Nove 2011. godine: zadarski bendovi na Poluotoku, japrak u Arsenalu, besplatan ulaz u klubove

Zadrane će u novogodišnjoj noći na ulicama i trgovima zabavljati zadarski izvođači, a od Foruma, kroz Kalelargu, preko Narodnog trga do Varoši, svirat će ukupno šest bendova i nekoliko DJ-eva:

Zadrane će u novogodišnjoj noći na ulicama i trgovima zabavljati zadarski izvođači, a od Foruma, kroz Kalelargu, preko Narodnog trga do Varoši, svirat će ukupno šest bendova i nekoliko DJ-eva: dva sastava na Forumu koji je prošle godine bio vrlo živahan, dva benda u Varoši i dva kod Kazališta lutaka.

U igri su, doznajemo od direktora Turističke zajednice grada Zadra Zvonka Šupe, bendovi Traffic sa Marine Thomas i Zadarexpress, grupa Zadrani, Brown Sugar, Difero i Kanela.

Na Narodnom trgu trebali bi biti „glavni“ grupa Zadrani i Kanela, a Zadrani bi trebali nastupiti i „dan poslije“, 1. siječnja, u klubu Arsenal gdje će se pokušati oživjeti ideja oživljavanja zabave u prvom danu, odnosno prvoj noći Nove godine, s tim što bi ulaz bio besplatan, ali uz rezervacije parova, kaže Šupe. - Moto je da izvođači budu Zadrani i da se zabava proširi po čitavom Poluotoku. Znači da zadarski izvođači dobiju posao, ali i da daju sve od sebe da zabave građane u novogodišnjoj noći, dok bi se za ugostiteljski dio pobrinuli lokali koji bi bili otvoreni čitave noći. Prošle se godine taj koncept pokazao uspješan, naši su ga sugrađani dobro prihvatili, pa nema razloga da ove godine nešto mijenjamo - kaže Šupe dodajući kako i financijski proračun novogodišnje noći ostaje na lanjskoj razini u iznosu od oko 200 tisuća kuna.

Od zadarskih klubova najspektakularniji doček Nove godine ima klub Arsenal čiji će gosti u atmosferi 1001 noći ispratiti staru godinu. Uz raskošan izbor jela, Alibaba band, DJ-a, trbušne plesačice, facepainting, brojna iznenađenja i nagrade prvacima plesnog podija, Galerija Arsenala u novogodišnjoj noći postat će pozornica mirisa i okusa orijenta. Uz pitu zeljanicu i mesni burek, na meniju će biti i sultanski pilav, ćufte

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:32