INTERNETSKA SENZACIJA

FOTO: 'DEČKI, KOD MENE NEMATE ŠANSE' Kanadska seks-bomba ljubi bogatašicu, a muškarci joj se udvaraju ni ne znajući što je ona nekad bila

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.06.2017. u 10:26

INSTAGRAM

Gigi Gorgeous postala je YouTube senzacija 2008., kad je na spomenutom internetskom kanalu počela objavljivati tutorial snimke o šminkanju. Fatalna Kanađanka tada je još bila muškarac i zvala se Gregory Allan Lazzarato te se javno deklarirala kao gay.

- Kad te nešto godinama izjeda iznutra i čini nesretnim, samo te suočavanje s istinom, koliko god bolno bilo, može spasiti - izjavio je Gregory nakon što je 2013. napokon priznao da je zapravo transrodna osoba koja se cijeli život osjećala kao muškarac zarobljen u ženskome tijelu.

Kanađanin je godinu dana poslije i službeno promijenio ime u Gigi Loren Lazzarato, a 2015. započeo je proces promjene spola.

Danas na Instagramu ima više od dva milijuna pratitelja, a muškarci, od kojih mnogi ni ne znaju da je Gigi nekada i sama bila muško, stalno joj se udvaraju, ali Kanađanka je, kaže, već neko vrijeme sretno zaljubljena. Naime, u vezi je s 25-godišnjom američkom bogatašicom Natalijom Williams, čija obitelj posjeduje naftnu kompaniju vrijednu 722 milijarde dolara.

- Nisam mislila da ću ikada biti sa ženom, ali zaljubila sam se, prepustila i nije mi žao - izjavila je lani 25-godišnja Gigi, koja za sebe kaže da je velika vjernica.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo