NOVO IT MJESTO U ZAGREBU

FOTO: NAŠIM DVJEMA GLUMICAMA TRUDNOĆA ODLIČNO STOJI I druge poznate dame bile su na otvorenju prve Lana and Love trgovine ručno rađenoga nakita

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.12.2018. u 13:42

John Pavlish

Tamara Garbajs, Olja Vori, Nataša Janjić, Borna Kotromanić

 

Odabir pravoga nakita najvažniji je korak u smjeru željenoga izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo IT mjesto. U šarmantnoj Maloj ulici na kućnome broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve one koje volite ovih blagdana.

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice u brend Lana & Love - trudne glumice Tamara Garbajs i Nataša Janjić, manekenka Iva Radić, TV voditeljica Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojne druge.

- Od prvoga dana ovome poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca, nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol, predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi - najavila je dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Nakit je dostupan i preko Facebook stranice, Instagram profila te web shopa.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo