NOVO IT MJESTO U ZAGREBU

FOTO: NAŠIM DVJEMA GLUMICAMA TRUDNOĆA ODLIČNO STOJI I druge poznate dame bile su na otvorenju prve Lana and Love trgovine ručno rađenoga nakita

 
Tamara Garbajs, Olja Vori, Nataša Janjić, Borna Kotromanić
 John Pavlish

Odabir pravoga nakita najvažniji je korak u smjeru željenoga izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo IT mjesto. U šarmantnoj Maloj ulici na kućnome broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve one koje volite ovih blagdana.

Novu kolekciju nakita među prvima su pogledale brojne zaljubljenice u brend Lana & Love - trudne glumice Tamara Garbajs i Nataša Janjić, manekenka Iva Radić, TV voditeljica Antonija Stupar Jurkin, Borna Kotromanić, Olja Vori, Marijana Mikulić i brojne druge.

- Od prvoga dana ovome poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca, nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima. Da ne bismo zanemarili jači spol, predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi - najavila je dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Nakit je dostupan i preko Facebook stranice, Instagram profila te web shopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 12:01