IMA SE, MOŽE SE

FOTO: NJIHOVA BESRAMNOST PRENERAZILA JE I PUTINA Ovako žive razmažena djeca ruskih tajkuna: Uriniraju po novcu, a skupe satove 'potapaju' u mlijeku!

 
 INSTAGRAM

Nepoznati mladić stoji u zahodu iznad lavaboa u kojem leže novčanice u vrijednosti od 3000 američkih dolara - nekoliko trenutaka poslije, netko tog istog mladića snima mobitelom dok on urinira po novcu - ovo je samo jedna od bizarnih objava na profilu na Instagramu na kojem se bogati ruski klinci hvale svojim razuzdanim načinom života.

INSTAGRAM

I dok većina Rusa u cijeloj godini zaradi oko 46.000 kuna, ovi razmaženi i bahati sinovi i kćeri tajkuna bez imalo srama doslovce se razbacuju bogatstvom svojih roditelja, prenosi portal Daily Mail.

Tako se, između ostaloga, izvjesna Maria pohvalila fotografijom na kojoj pozira kraj privatnog aviona, a ispod nje piše: "Sve što vi zaradite u godini, meni 'kapne' na bankovni račun u samo jednom danu". Naravno, osim zrakoplova, tu su i "bijesni" luksuzni automobili te dizajnerska odjeća.

Drugi bogati Rus svoj skupi sat marke Rolex stavio je u zdjelu punu žitarica i sve to prelio - mlijekom!

INSTAGRAM

Ponašanje mladih tajkuna nedavno je komentirao i ruski predsjednik Vladimir Putin - no nije im bio blagonaklon.

- Dobit je sama po sebi važna samo s gledišta ako pruža priliku za daljnji razvoj... Biti najbogatiji tip na groblju baš i nije najzabavnija priča - izjavio je Putin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:26