RAZMETANJE BOGATSTVOM

BOGATI KLINCI S INSTAGRAMA IZ HRV. SUSJEDSTVA Mamini i tatini sinovi hvale se luksuznim autima, jahtama i dizajnerskim torbama iz kojih ispada novac

 
 INSTAGRAM

Svaka država ima svoju "zlatnu mladež", a pripradnici one iz mađarske prijestolnice, po uzoru na neke druge, imaju i svoj profil na Instagramu, gdje se, objavljujući fotografije, doslovce natječu u kategoriji tko živi bolje, luđe i raskošnije. No, to nije sve - naime, mladi bogataši okupljeni pod imenom Rich Kids Budapest imaju i - vlastiti YouTube kanal.

Tako se mađarska 'influencerica' Dominika Simon pohvalila fotografijama s nedavnog godišnjeg odmora u Singapuru, dok se njezina kolegica, stanovita Ywette, odlučila za kasno ljetovanje u Grčkoj. A treća influencerica Kitty Hollenberger društvene mreže iskoristila je kako bi "običnim smrtnicima" pokazala da i njezin psić zna uživati baš poput gazdarice - tako je maleni buldog pozirao kraj bijelog Ferrarija.

U isto vrijeme Renata Muszula, samoprozvana "savjetnica i terapeutkinja za ljepotu", trenutačno boravi u Dubaiju, odakle je objavila i fotografiju na kojoj pozira na luksuznoj jahti, a ispred nje stoji desetak boca šampanjca - svaka inače stoji oko 220 funti (oko 1800 kuna). Jenny Kalo, koja je 2010. godine ponijela titulu mađarske Miss Earth, očito preferira hladnije krajeve, ali na austrijske planine, koje su joj omiljena destinacija, ne ide bez privatnog helikoptera.

Ako ste se zapitali što je s dečkima, ni oni, kad se treba hvaliti bogatstvom, nimalo ne zaostaju za pripadnicama ljepšega spola. Tako je biznismen Nikolaos Charokopakis svima pokazao svoju Louis Vuitton torbu punu novčanica od 500 eura, a drugi zaljubljenik u skupe automobile pohvalio se kako njegov "limeni ljubimac" umjesto goriva "pije" votku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:21