UKUSI SU DEFINITIVNO RAZLIČITI

FOTO: OVE SLAVNE DAME VIĐALI SMO I U BOLJIM IZDANJIMA Dvije su pogriješile sa šminkom, a treću su uništile estetske korekcije: 'Sliči ženi mački'

 
Lady Gaga, Courtney Love, Adriana Lima
 Profimedia

Neka od najvećih holivudskih imena pojavila su se u nedjelju navečer na petoj godišnjoj dodjeli modnih nagrada The Daily Front Row Fashion LA Awards u Los Angelesu, koja se održala u luksuznom hotelu Beverly Hills.

Oskarovka Lady Gaga (32) kritičare je definitivno oduševila još jednom smjelom modnom kombinacijom - naime, pjevačica i glumica blistala je u kreaciji američkog brenda Rodarte, no nekima se ipak nije svidjela - njezina šminka.

A oprečna mišljenja izazvao je i make-up brazilske ljepotice Adriane Lime (37). Mnogima su, čini se, "mačkaste" oči i tuš (eyeliner) na bivšem zaštitnom licu Victoria's Secreta bili previše, zbog čega im je, komentirali su pojedinci, Lima izgledala "pomalo plastično i podbuhlo".

Ni rokerica Courtney Love (54) nije briljirala na crvenom tepihu, no za njezin promašaj nije bila kriva šminka, nego brojne estetske korekcije kojima se glazbenica podvrgnula tijekom svih ovih godina.

- Nažalost, sve više sliči ženi mački - zaključili su korisnici društvenih mreža.

Kako su izgledale druge poznate dame, pogledajte u galeriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:14