Besplatno preuzmite Titanfall uz kupljeni Xbox One

Dobijte besplatno Titanfall uz kupljeni Xbox One

Microsoft će 11. ožujka izdati posebnu verziju Xbox One konzole koja će promovirati Titanfall. U paketu će biti sadržani: standardna crna Xbox One konzola, Kinect, bežični kontroler, headset, kod za preuzimanje Titanfalla, te jednomjesečnu pretplatu za Xbox Live Gold servis.

U sklopu paketa nažalost neće biti posebni Titanfall kontroler o kojem smo i mi pisali, tako da će jedina stvar koja ima Titanfall oznake biti kutija. “Kako bismo proslavili izdavanje Titanfalla odlučili smo učiniti nešto posebno. Za sve vas koji ste već fanovi Xbox One konzole, nadamo se da će ovo potaknuti i vaše prijatelje da vam se pridruže od prvog dana Titanfalla za Xbox. Ako ste čekali na najveću igru generacije prije kupovine Xbox Onea, ova posebna, limitirana ponuda je prava za vas.” – riječi su Yusufa Mehdia, jednog od direktora Xboxa.

Cijena paketa će biti ista kao i ona regularne Xbox One konzole, odnosno $499 za Sjevernu Ameriku, £399 za UK, te €499 za ostatak Europe. Posebno izdanje konzole će biti dostupno do isteka zaliha a pre-order ćete moći napraviti od danas. Podsjetimo Titanfall će uz Xbox One, 11. ožujka izaći i za PC, a radi se i na Xbox 360 verziji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 04:20