Diablo 3 dobiva XP bonus

Diablo 3 dobiva XP bonus

Diablo 3 je nedavno dobio patch koji iz temelja mjenja neke od komponenti igre na koje su se igrači bunili još otkatko je igra izašla. Kasnije ovog mjeseca priprema se Reaper of Souls, prva ekspanzija, a da bi se privukli novi igrači sada ćete dobivati i više XP ako se odlučite na igranje.

Iz Blizzarda je stigla informacija da od danas, pa sve do 24. ožujka svaki XP bod koji dobijete biti uvećan za 50%. Ovaj bonus period je svakako način da se vrate stari i privuku novi igrači, pogotovo kad se uzme u obzir novi sadržaj koji će Reaper of Souls donijeti. Povećanje maksimalnol levela, novi lik, misije i neprijatelji su samo nešto od onoga što ćemo moći igarti već ovaj mjesec.

Sa svim ovim promjenama se Diablo 3 želi priližiti svojim korijenima, nešto za što su se igrači borili već duže vrijeme, a čini se kako su developeri iz Blizzarda napokon odlučili slušati. Što je sve promijenjeno u patchu 2.0.1 možete vidjeti u videu, a onda samo preostaje čekati 25. ožujak i službeno izdavanje ekspanzije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:45