Ipak ćemo morati još malo čekati na Pokemon Banku i Poke Transporter

Ipak ćemo morati još malo čekati na Pokemon Banku i Poke Transporter

Ukoliko ste vlasnik Nintenda 3DS i volite Pokemone, sigurno ste čekali današnji datum kako biste preuzeli The Pokemon Bank i Poke Transporter aplikacije. No nažalost, Nintendo je morao odgoditi izdavanje ovih aplikacija zbog problema na mreži koji je zadesio korisnike Nintendovih igraćih konzola.

pikachu_1
Ipak ćemo morati još malo čekati na Pokemon Banku i Poke Transporter

“Zbog velikog prometa, igrači su imali problema pri kreiranju Nintendo Network ID-a i pri preuzimanju sadržaja s Nintendo eShopa na Wii U i Nintendu 3DS”, rekli su iz Nintenda. “Zaista nam je žao zbog ove neugodnosti te želimo sve uvjeriti da nam je pronalazak rješenja glavni prioritet. Ispričavamo se zbog odgode i zahvaljujemo Vam na strpljenju”, dodali su.

The Pokemon Bank i Poke Transporter omogućuju igračima brigu o čak 3,000 Pokemona u njihovom privatnom cloud prostoru. Naravno, za ovo je potrebna Internet konekcija pa je jasno zbog čega su aplikacije odgođene. Zasada još nema točnog datuma izlaska aplikacija; no budući da je Nintendo odlučio dati 30 besplatnih dana svakome tko preuzme aplikacije do kraja siječnja, nadamo se da će i ovaj datum biti pomaknut radi spomenute odgode. Nakon ovog perioda, očekuje se cijena aplikacije od $4.99/£4.49/€4.9 godišnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:46