Otkriven posebni Xbox One kontroler za Titanfall

Otkriven posebni Xbox One kontroler za Titanfall

Svaka hit igra, ili barem one za koje se misli da će biti hitovi, imaju neko specijalno, “limited” izdanje koje se razlikuje od “običnih”, a Titanfall će dobiti i više od toga. Microsoft, Electronic Arts i Respawn Entertainment su danas predstavili posebni Xbox One kontroler koji će se moći kupiti uz igru od 11. ožujka, kad oboje kreću u prodaju.

Kontroler su dizajnirali sami developeri iz Respawna u kolaboraciji sa dizajnerskim timom Xboxa, a kao što se na donjoj slici može vidjeti inspiraciju su dobili od karbine C-101 koju možemo koristiti u samoj igri. Cijena, pogotovo za fanove (ako takvih uopće ima jer igra još nije izašla), nije velika. Standardni kontroler za Xbox One košta $60, a posebni Titanfall kontroler je skuplji svega $5, odnosno koštat će vas $65.

xboxone-titanfall-kontroler
Otkriven posebni Xbox One kontroler za Titanfall

Kontroler nije jedina “posebna stvar” koju možete kupiti uz Titanfall. Također postoji i kolekcionarsko izdanje koje košta itekako visokih $250, a sadrži između ostaloga ručno rađenu figuru i svjetiljku na baterije.

Podsjetimo, Titanfall je prvi projekt studija Respawn Entertainment u kojem radi mnogi bivši developeri Call of Duty serijala, među kojima je i suosnivač Infinity Warda Vince Zampella.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:54