Titanfall beta uskoro stiže na PC i Xbox One

Titanfall beta uskoro stiže na PC

Respawn će, čini se, uskoro provoditi beta testiranje Titanfalla za PC i Xbox One, ako je vjerovati riječima suosnivača Vincea Zampella. Zampella je naime danas na Twitteru objavio “Siguran sam da nitko nije uspio pogoditi iz zadnjih curenja informacija. PC i Xbox One Beta! Detalji u narednim danima.”

Curenje informacija koje se spominje je ono francuskog prodavača koji oglašava betu od 14. do 19. veljače. Informaciju je prvi prenio Xboxygen, a nedugo zatim osvanula je i na NeoGAF-u. Navodno će beti moći pristupiti samo oni koji su za Titanfall napravili pre-order i to preko Micromania u Francuskoj, odnosno GameStopa u SAD-u.

Logičnije je da bi beta bila otvorena i Origin pre-orderima, pogotovo kad se uzme u obzir da je to EA-ov servis, no nakon već spomenutog tweeta, Respawn nije dodatno objasnio vijest o beti, niti dao nove informacije, a nisu čak niti potvrdili informacije iz Francuske, već su samo potvrdili da beta postoji. Službeno EA podsjeća da Respawn vrši “limitirano tehničko testiranje” igre na Xboxu, koje nije beta, a o samoj beti nemaju dodatnih novosti.

O Titanfallu i njegovim raznim kampanjama smo već ranije pisali, a sve su informacije iznimno obećavajuće. Zasada nam ostaje samo čekati ožujak, kada je igri najavljen izlazak, a za one koji su preko Origina već napravili pre-order, možda to čekanje i bude skraćeno ukoliko EA za njih otvori betu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:18