Titanfall je franšiza koja će "dugo biti s nama"

Titanfall je franšiza koja će \"dugo biti s nama\"

Iako Titanfall još uvijek nije izašao njegov izdavač Electronic Arts već planira i govori o budućnosti franšize. Njihov CFO Blake Jorgensen je rekao kako će Titanfall biti igra koju “morate posjedovati”, te će imati ogromni potencijal za nastavke.

“Titanfall je komad softvera koji se bitno razlikuje od bilo čega što ste dosada vidjeli. Vrlo zanimljiv gameplay.” – rekao je Jorgensen napominjući da je igru vidio tek jučer i da su ga zadivile sve performanse. Zbog partnerstva sa Microsoftom Titanfall će se moći igrati samo na PC-u, te Xboxu One i 360, pa je tako priznaje igra “limitirana veličinom”, no dao je natuknuti da ovo neće biti jedina igra u serijalu – “Vrlo vjerojatno će Titanfall biti franšiza koja će s nama biti dugo, dugo vremena.”

Ovo nije prvi puta da se priča o mogućim nastavcima. Naime misteriozni DLC o kojem se jako malo zna je već najavljen za igru, a suosnivač Respawna Vince Zampella je prošle godine objasnio kako bi buduće igre franšize mogle ugledati svjetlo dana na Sonyevoj ili Nintendovoj platformi. Uz sve navedeno, Jorgensen je za kraj uvjerio sve buduće igrače kako Titanfall neće imate probleme prilikom izlaska slične onima koje je imao Battlefield 4.

“Battlefield 4 je iznimno kompliciran proizvod koji je izdan na netestiranim platformama (Xbox One i PS 4). Za razliku od njega developeri Titanfalla imaju više iskustva sa Xbox One platformom, a i sama igra podržava bitke sa do 12 igrača, dok je u Battlefieldu gornja granica od 64 igrača, što programiranje čini znatno zahtjevnijim. Ukoliko bilo kakvih problema pak bude bilo igrači mogu očekivati da i EA i Respawn odmah riješe iste.”

Što bi u narodu rekli, “živi bili pa vidjeli”, no beta samo što nije i službeno najavljena, a nakon što se testira na široj bazi tada ćemo zapravo vidjeti koliko ova “nova franšiza” vrijedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:14