Warface dosegnuo brojku od 25 milijuna registriranih igrača

Warface dosegnuo brojku od 25 milijuna registriranih igrača

Warface, besplatni multiplayer FPS od Cryteka, studija koji stoji iza Crysis serijala je dosegao brojku od 25 milijuna regristriranih igrača širom svijeta. Do te impozantne brojke je stigla dvije godine nakon prvotnog izdavanja u Rusiji u travnju 2012.

Igra je postala dostupna u Sjevernoj Americi i Europi u listopadu 2013. dok su ju Brazilci i Koreanci dobili kasnije iste godine. Crytek uskoro planira igru donijeti i ostalim azijskim zemljama poput Kine, Japana i Tajvana. Izvršni direktor Cryteka Cevat Yerli je rekao da “Warface živi od igrača”, da ih čeka još više odličnog gameplaya, te da Warface franšiza ima još puno iznenađenja za ponuditi.

Važno je istaknuti da se ne zna koliko točno od 25 milijuna igru aktivno i igra. Također Crytek nije objavio koliko je prihoda igra donijela kroz svoje mikro transakcije. Warface verzija za Xbox 360 je trenutno u otvorenoj beta fazi, s tim da bi potpuna inačica trebala stići kasnije ove godine. Na konzoli će igra biti besplatna kao i na PC-u, no zahtjevat će Xbox Live Gold pretplatu, servis koji košta $60 godišnje.

Mi smo također Warface odigrali nedugo nakon izlaska na naše tržište, pa iako se nama igra pretjerano nije svidjela možda vama hoće, a ukoliko vas zanima, registrirati se i preuzeti igru možete na službenim stranicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 14:06