NEOČEKIVAN ZAOKRET

JE LI ENA KADIĆ ŽRTVA SEKTE? Bivša Miss Austrije ostavila oproštajno pismo, prije smrti zvala tajanstvenog muškarca

 Foto: Screenshot Youtube

Slučaj bivše Miss Austrije bosanskog porijekla, Ene Kadić, koja je u listopadu prošle godine pod nerazjašnjenim okolnostima poginula kad se, pretpostavlja se, poskliznula i pala sa stijene u blizini Insbrucka, dobiva neočekivani zaokret.

Naime, kako prenosi portal Heute.at, njezini roditelji zatražili su od javnog tužitelja da ispita Eninog bliskog prijatelja i njegovu možebitnu ulogu u njezinoj pogibiji.

Kako se dogodilo da je Ena pala u provaliju na brdu Bergisel još nije do kraja razjašnjeno. Prema nekim navodima, poskliznula se kad je htjela napraviti selfie, no ima onih i koji su posumnjali u samoubojstvo. Tada su tu mogućnost Enini roditelji oštro demantirali rekavši kako njihova kći nije imala razloga oduzeti si život.

Međutim, naknadno je pronađeno Enino oproštajno pismo u kojemu, prema tvrdnji Eninih roditelja, ima elemenata okultizma. Iz toga se rodila sumnja da je na Enu velik utjecaj imao njezin misteriozni prijatelj koji je, tvrde roditelji, bio član jedne sekte.

Također, provjerom poziva s Eninog mobitela utvrđeno je da je tajanstvenog čovjeka zvala neposredno prije, ali i odmah nakon pada dok je ozlijeđena ležala na dnu stijene. Štoviše, njega je nazvala prije nego se javila bratu i roditeljima i rekla im da je doživjela nesreću.

S muškarcem policija još nije obavila razgovor no to će učiniti čim prije. Odvjetnik obitelji Kadić rekao je kako su Ena i misteriozni muškarac bili vrlo bliski te joj je možda pomogao u samoubojstvu. Također, doznalo se da joj je jednom zabranio da pije antibiotike koje joj je propisao liječnik nakon što ju je ugrizao pas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:35